Restaurantkjeden inntar Trondheim og satser på videre ekspansjon i Norge

I løpet av året åpner Pincho Nation sin første restaurant i Trondheim. Nå leter kjeden etter nye lokaler i flere norske byer, og ser store muligheter for sine franchisetakere til å ekspandere.
MED: Martin Michaelsen Stokkan er godt kjent i Trondheims restaurantkretser som femte generasjons restauratør ifølge Pincho Nation, som han nå blir en del av som franchisetaker og eier av kjedens nye restaurant i byen. | Foto: Pincho Nation (PR)
MED: Martin Michaelsen Stokkan er godt kjent i Trondheims restaurantkretser som femte generasjons restauratør ifølge Pincho Nation, som han nå blir en del av som franchisetaker og eier av kjedens nye restaurant i byen. | Foto: Pincho Nation (PR)

Restauratøren Martin Michaelsen Stokkan konverterer restauranten Cowsea til en Pincho Nation, fremgår det av en pressemelding fra restaurantkjeden. 

Ombyggingen starter i september, og Pincho Nation Trondheim åpner i løpet av fjerde kvartal 2024.

Med etableringen i Trondheim vil antall Pincho Nation-restauranter i Norge øke til åtte, og flertallet drives som franchiser.

– Vår ambisjon er å etablere ytterligere 10-12 enheter i løpet av de neste tre årene. Vi er aktivt på jakt etter sentrale lokaler i blant annet Tromsø, Ålesund, Haugesund, Sandefjord og ser store muligheter for nye og eksisterende franchisetakere til å ekspandere, sier Henrik Fischer, Head of Expansion i Pincho Nation, via pressemeldingen.

Ifølge selskapet vises også konseptets sterke vekst og popularitet i tallene. I 2023 økte de eksisterende enhetene i Norge med over 30 prosent og tiltrakk seg nesten 450.000 gjester oppgir den svenske kjeden med over 80 restauranter i Norden.

– Når erfarne restauratører slutter seg til konseptet og eksisterende franchisetakere velger å åpne flere Pincho Nation-restauranter, sier det også noe om vår modells effektivitet. Vi ser frem til å ønske flere franchisetakere velkommen til Pincho Nation-familien og sammen fortsette vår vekst, sier Fischer.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også