Ekspansiv netthandel-aktør skal inn i bygg på 17.000 kvadratmeter

Bulk Industrial Real Estate skal bygge lager for Lettbutikk på 17.000 kvadratmeter 20 minutter utenfor Oslo.
TIL ENEBAKK: Dag Klem i Bulk Industrial Real Estate har inngått avtale med styreleder i Lettbutikk, Tom Hauge. | Foto: Bulk Industrial Real Estate
TIL ENEBAKK: Dag Klem i Bulk Industrial Real Estate har inngått avtale med styreleder i Lettbutikk, Tom Hauge. | Foto: Bulk Industrial Real Estate

Lettbutikk AS, som har spesialisert seg innen lagerdrift og kundeservice for nettbutikker, har inngått avtale med lager - og logistikkselskapet Bulk Industrial Real Estate om å bygge nytt lager på 17.000 kvadratmeter i Bulk Park Enebakk, 20 minutter utenfor Oslo.

Bygget skal etter planen stå ferdig i mai 2022.

– Vi er veldig glade for at Lettbutikk har valgt oss i Bulk. Lettbutikk har et tydelig søkelys på teknologi og bærekraft, to aspekter som er i tråd med vår egen ambisjon om å kunne tilby morgendagens logistikkanlegg til våre leietakere, sier Dag Klem i Bulk Industrial Real Estate i en pressemelding.

Det nye bygget skal utvikles i tråd med Bulks fokus på bærekraft. Den nyutviklede eiendommen vil bli BREEAM-NOR-sertifisert og ha solceller på taket for å forsyne leietakere med egen grønn strøm.

I dag disponerer Lettbutikk over 10.000 kvadratmeter lagerareal på to lokasjoner, Årnes og Alnabru i Oslo.

– Det føles helt riktig for Lettbutikk å gå inn et nytt bærekraftig og topp moderne logistikkbygg for 3-PL og lastmile distribusjon, sier styreleder i Lettbutikk, Tom Hauge.

– Planen er å ekspandere internasjonalt. Lettbutikk omsatte 35 millioner i fjor og sikter mot 70 millioner i år, sier Hauge.

Planen å investere for å kunne håndtere en omsetning på en halv milliard.

Lettbutikk AS ønsker seg kapasitet både i Sverige og Danmark.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også