Nye Ulrichsen-tap på Telenor Arena - men 2022 kan bli et gullår

Kjell Chr. Ulrichsen har tapt et tresifret beløp på Telenor Arena, men nå ser det ut til å løsne skiikkelig.
NEDTUR FØR GULLÅR: Kjell Chr. Ulrichsen taper fortsatt større beløp på Telenor Arena, men nå tar aktiviteten av etter pandemien. | Foto: NTB og Telenor Arena
NEDTUR FØR GULLÅR: Kjell Chr. Ulrichsen taper fortsatt større beløp på Telenor Arena, men nå tar aktiviteten av etter pandemien. | Foto: NTB og Telenor Arena

Kjell Chr. Ulrichsen med familie tjente gode penger på børsen i fjor. Konsernresultatet for Vicama endte på 389,3 millioner kroner, men Euforum Holding, som eier 100 prosent av Telenor Arena på Fornebu, taper fortsatt penger, Finansavisen skriver at Euforum siden 2008 har tapt et tresifret millionbeløp på arenaen.

I 2020 var Euforum-tapet på 33,8 millioner kroner.

I årsberetningen heter det at pandemien har hatt betydning for årsregnskapet for 2020.

«Pandemien har ført til at selskapets datterselskaper ikke kan gjennomføre sin daglige drift. Driftsselskapene Dine In og Euforum AS har mistet all omsetning etter første kvartal 2020. Konsernet er således hardt rammet av nedstigningen som følge av den pågående pandemien», skriver styret.

«Selskapet/konsernet er positivt innstilt på at den lange vedvarende nedstengningen vil skape en stor etterspørsel i 2022, noe som konsertbookingen kan tilvise. År 2022 ligger an til å bli det beste konsertåret i selskapet historie. Det er booket 18 konserter, hvor de på normalår ligger på 10 konserter», heter det videre.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også