Höegh Eiendom med tre nyansettelser

Selskapet har gitt controller-vikar fast jobb, sikret seg ny prosjektleder i Moss og hentet en kunde- og utleiekoordinator med bakgrunn fra Entra.
NYE KOLLEGAER: Prosjektleder Michael Haslien, kunde- og utleiekoordinator Severin Sørlie og controller Tron Regstad. | Foto: Höegh Eiendom
NYE KOLLEGAER: Prosjektleder Michael Haslien, kunde- og utleiekoordinator Severin Sørlie og controller Tron Regstad. | Foto: Höegh Eiendom

Höegh Eiendom melder fredag om tre nye medarbeidere i teamet:

  • Severin Sørlie er ansatt som kunde- og utleiekoordinator
  • Tron Regstad er ansatt som controller
  • Michael Haslien er ny prosjektleder

Ifølge selskapet har Sørlie fått ansvaret for HasleLinje og Ö Oslo. Han er utdannet ved Syracuse University i USA, hvor han kombinerte studiene med fotball på høyt nivå. Sørlie kommer fra stillingen som utleiekoordinator i Entra, hvor han i tillegg til markedsarbeid hadde ansvar for egne utleieoppdrag, og var en del av utleieteamet på Rebel.

– Vi er glade for å få Severin Sørlie med på laget. Han skal jobbe med utleie på HasleLinje og blir en del av teamet vårt der, samtidig som han skal bistå med utleie av våre fleksible kontorplasser på Ö, sier utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard ved HasleLinje i pressemeldingen.

Tron Regstad har allerede vært vikar i sin nye stilling i ni måneder. Nå har han blitt fast ansatt siden forgjengeren hans Leena Mari Male Lyngstad rykket opp til stillingen som økonomisjef etter endt foreldrepermisjon. Regstad har tidligere jobbet i ulike eiendomsselskaper som Scala Eiendom og Steen & Strøm.

– Tron er en svært erfaren og trivelig kollega. Han har gjort en god jobb for oss tidligere, og var en åpenbar kandidat til jobben. Han er en blid og positiv person og bidrar med gode innspill og løsninger, og jeg var ikke i tvil om at han kom til å bli et godt tilskudd til vår avdeling, sier Lyngstad i meldingen.

Höegh Eiendom skriver at den tredje nyansatte, Michael Haslien, er prosjektleder i Moss. Han er ingeniør med fagbrev som forskalingssnekker.

Ifølge prosjektdirektør Atle Sundby har selskapet stor byggeaktivitet i Moss om dagen.

– Vi bygger nå et hotell, kaifront, strandpark og fire leilighetsbygg på én gang – i tillegg til at vi har salgsstart på tre nye leilighetsbygg i Moss. Vi tror at Michael vil bidra til å styrke laget både faglig og sosialt, og ser frem til å se ham bli en viktig brikke i teamet, sier Sundby.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også