EiendomsWatch

Seltor bygger for Höegh Eiendom

Seltor Gruppen melder at de har signert kontrakt med Höegh Eiendom og skal bygge Hasle Tre.

HASLE TRE: Seltor skal bygge Hasle Tre for Höegh Eiendom.

«Seltor AS er stolt leverandør av prosjektet og vi gleder oss til å komme i gang med et flott og spennende prosjekt. Vi takker byggherren for tilliten» sier adm.dir. Stian Råmunddal i Seltor i en melding selskapet har delt på LinkedIN.

Prosjekt Hasle Tre på Hasle i Oslo har vært planlagt som en trekonstruksjon fra første skisse. Seltor forteller at fasadekledningen vil skifte uttrykk etter årstidene, og at deler av fasaden skal kles med grønne planter.

«Det er også planlagt en takhage som både er en biotop for dyrking og et fint sted å oppholde seg», opplyses det i meldingen. Prosjektet skal oppnå BREEAM NOR Excellent og byggeplassen skal gjennomføres som fossilfri byggeplass. 

Byggherre er Hasle Linje 5 AS, Höegh Eiendom AS/AF Eiendom. Arealet er på 2.800 m2 og kontraktssummen opplyses å være er 97 millioner kroner.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch