To nye senior-analytikere til CBRE

CBRE har ansatt Lars Haugen og Jakob Westberg for å styrke det norske analyseteamet.
NYE FJES: Lars Haugen og Jakob Westberg skal inngå i CBREs analyseteam som teller over 500 hoder. | Foto: CF Wesenberg/kolonihaven.no
NYE FJES: Lars Haugen og Jakob Westberg skal inngå i CBREs analyseteam som teller over 500 hoder. | Foto: CF Wesenberg/kolonihaven.no

Lars Haugen er ansatt som senioranalytiker og vil lede norsk markedsrappotering og -analyse. Han har tidligere jobbet som Private Banker i Danske Banks Family Office-avdeling, og har en master i finans fra Norges Handelshøyskole.

Jakob Westberg er ansatt som senioranalytiker og vil lede selskapets arbeid innenfor Business Intelligence. Westberg har erfaring som Big Data Analyst i Bertel O. Steen og har en master i finans og investering fra Copenhagen Business School.

– Vi er veldig glade for å ønske Lars og Jacob velkommen til vårt team i Oslo. Bredden og dybden i CBREs analysekapasitet bidrar i stadig større grad til å støtte våre kunder i å ta kvalifiserte beslutninger. Lars og Jakob vil bidra betydelig med innsikt i vårt norske marked, sier Colin Waddell, administrerende direktør i Norge og Norden, i en pressemelding.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også