Entra henter direktør fra AF Gruppen

Carl Falck er ansatt som leder for investeringsanalyse og prosjektoppfølging i Entra. – Jeg opplever at Entra er et av de aller mest fremoverlente eiendomsselskapene i Norge, sier han.
TIL ENTRA: Carl Falck bytter jobb. | Foto: Entra
TIL ENTRA: Carl Falck bytter jobb. | Foto: Entra

Carl Falck kommer fra stillingen som prosjekt- og økonomidirektør i AF Byggfornyelse, en avdeling i AF Gruppen Norge.

– Carl har en lang og allsidig bakgrunn ikke minst fra AF Gruppen noe som er en nyttig erfaring i forhold til den rollen han skal inn i hos oss. Vi ser frem til at Carl nå skal bli en del av Entra-laget, sier direktør for prosjektutvikling i Entra, Per Ola Ulseth, i en melding.

Som leder for investeringsanalyse og prosjektoppfølging skal Falck bidra med strategisk og god porteføljestyring. Det betyr at Entra utvikler og setter i gang de riktige prosjektene som skaper lønnsomhet, samtidig som selskapet har god risiko- og økonomistyring i gjennomføring av prosjektene.

– Entra har en utrolig spennende portefølje av prosjekter som jeg gleder meg stort til å jobbe med. Jeg opplever at Entra er et av de aller mest fremoverlente eiendomsselskapene i Norge, ikke minst med deres ledende posisjon på miljøområdet. Strategien og verdiene til selskapet er lett å kjenne seg igjen i, og menneskene jeg har møtt i Entra så langt, er folk jeg ser frem til å jobbe sammen med, uttaler Carl Falck i meldingen fra Entra.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også