EiendomsWatch

Entra henter direktør fra AF Gruppen

Carl Falck er ansatt som leder for investeringsanalyse og prosjektoppfølging i Entra. – Jeg opplever at Entra er et av de aller mest fremoverlente eiendomsselskapene i Norge, sier han.

TIL ENTRA: Carl Falck bytter jobb. | Foto: Entra

Carl Falck kommer fra stillingen som prosjekt- og økonomidirektør i AF Byggfornyelse, en avdeling i AF Gruppen Norge.

– Carl har en lang og allsidig bakgrunn ikke minst fra AF Gruppen noe som er en nyttig erfaring i forhold til den rollen han skal inn i hos oss. Vi ser frem til at Carl nå skal bli en del av Entra-laget, sier direktør for prosjektutvikling i Entra, Per Ola Ulseth, i en melding.

Som leder for investeringsanalyse og prosjektoppfølging skal Falck bidra med strategisk og god porteføljestyring. Det betyr at Entra utvikler og setter i gang de riktige prosjektene som skaper lønnsomhet, samtidig som selskapet har god risiko- og økonomistyring i gjennomføring av prosjektene.

– Entra har en utrolig spennende portefølje av prosjekter som jeg gleder meg stort til å jobbe med. Jeg opplever at Entra er et av de aller mest fremoverlente eiendomsselskapene i Norge, ikke minst med deres ledende posisjon på miljøområdet. Strategien og verdiene til selskapet er lett å kjenne seg igjen i, og menneskene jeg har møtt i Entra så langt, er folk jeg ser frem til å jobbe sammen med, uttaler Carl Falck i meldingen fra Entra.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch