EiendomsWatch

Entra henter direktør fra AF Gruppen

Carl Falck er ansatt som leder for investeringsanalyse og prosjektoppfølging i Entra. – Jeg opplever at Entra er et av de aller mest fremoverlente eiendomsselskapene i Norge, sier han.

TIL ENTRA: Carl Falck bytter jobb. | Foto: Entra

Carl Falck kommer fra stillingen som prosjekt- og økonomidirektør i AF Byggfornyelse, en avdeling i AF Gruppen Norge.

– Carl har en lang og allsidig bakgrunn ikke minst fra AF Gruppen noe som er en nyttig erfaring i forhold til den rollen han skal inn i hos oss. Vi ser frem til at Carl nå skal bli en del av Entra-laget, sier direktør for prosjektutvikling i Entra, Per Ola Ulseth, i en melding.

Som leder for investeringsanalyse og prosjektoppfølging skal Falck bidra med strategisk og god porteføljestyring. Det betyr at Entra utvikler og setter i gang de riktige prosjektene som skaper lønnsomhet, samtidig som selskapet har god risiko- og økonomistyring i gjennomføring av prosjektene.

– Entra har en utrolig spennende portefølje av prosjekter som jeg gleder meg stort til å jobbe med. Jeg opplever at Entra er et av de aller mest fremoverlente eiendomsselskapene i Norge, ikke minst med deres ledende posisjon på miljøområdet. Strategien og verdiene til selskapet er lett å kjenne seg igjen i, og menneskene jeg har møtt i Entra så langt, er folk jeg ser frem til å jobbe sammen med, uttaler Carl Falck i meldingen fra Entra.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch