Mustad Eiendom henter økonomisjef fra Schage Eiendom

Jeanette Raastad-Andersson er ansatt som finansdirektør i Mustad Eiendom. Raastad-Andersson kommer fra stillingen som økonomisjef i Schage Eiendom.
KLAR FOR LAKSEFISKE I LYSAKERELVA: Jeanette Raastad-Andersson går til Mustad Eiendom, som også forvalter laksefisket i Lysakerelva. – Jeg gleder meg skikkelig til å teste laksefisket i Lysakerelva – jeg har nemlig hørt rykter om villaks på over 10 kilo, sier Raasted-Andersson. | Foto: Mustad Eiendom
KLAR FOR LAKSEFISKE I LYSAKERELVA: Jeanette Raastad-Andersson går til Mustad Eiendom, som også forvalter laksefisket i Lysakerelva. – Jeg gleder meg skikkelig til å teste laksefisket i Lysakerelva – jeg har nemlig hørt rykter om villaks på over 10 kilo, sier Raasted-Andersson. | Foto: Mustad Eiendom

– Vi er stolte over å kunne ønske Jeanette velkommen til Lilleakerbyen, sier, administrerende direktør Olav Line i Mustad Eiendom i en pressemelding.

Line sier selskapets nye finansdirektør har en «meget solid faglig bakgrunn» fra økonomi og finans, kombinert med bred erfaring fra eiendomsbransjen.

– Hun vil bli svært sentral i det spennende og krevende arbeidet vi står foran med utvikling av Lilleakerbyen. I Jeanette ser vi også en betydelig ressurs i det å videreutvikle selskapet både på det kommersielle og kulturelle plan, sier Line

Raastad-Andesen er 37 år og kommer fra stillingen som økonomisjef i Schage Eiendom. Tidligere har hun blant annet vært senior revisor i KPMG. Raastad-Andersson er statsautorisert revisor og utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

I pressemeldingen gir Raastad-Andersen er varm beskrivelse av sin nye arbeidsgiver.

– Mustad Eiendom har en offensiv og ambisiøs tilnærming til forvaltningen av sine eiendommer. Lilleakerbyen fremstår som det i særklasse mest spennende prosjektet, med en inspirerende stor bredde i både segmenter og kvaliteter, sier hun.

Mustad Eiendom er kjent for flere eiendomsprosjekter mellom Lilleaker og Lysaker. CC Vest og flere kontoreiendommer er i dag del av selskapets portefølje på totalt 330.000 kvadratmeter.

Les mer om Mustad Eiendom:

Mustad og Canica kjøper profilert bygg på Lysaker

– Vi har bare to prosent ledighet. Det er nesten et problem

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mustad Eiendom fryktet nedtur - nå har de snudd 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

STARTET SOM EIENDOMSMEGLER: Administrerende direktør i Veslefikk, Tom Andre Svenning-Gultvedt, er utdannet eiendomsmegler og jobbet for blant annet Solon Eiendom i 12 år. | Foto: Veslefrikk

Veslefrikk om suksessfaktorene i et tøft marked: – Ikke begynne å kjipe ned på noe etter du har solgt

Administrerende direktør Tom Andre Svenning-Gultvedt deler åpent om stort og smått i fersk podcast. Han mener kvalitet og tomtevalg er to nøkkelfaktorer for å selge godt i et tungt eiendomsmarked. 

For abonnenter

Les også