Mustad og Canica kjøper profilert bygg på Lysaker

Mustad Eiendom og Canica Eiendom har sikret seg Strandveien 4-10 på Lysaker. – Vi håper dette blir starten på en positiv urban utvikling av hele Lysaker, sier Mustad-sjef Olav Line.
STORHANDLER: Mustad-sjef Olav Line og Stein Erik Hagens Canica kjøper Strandveien 1-10 på Lysaker | Foto: Mustad Eiendom
STORHANDLER: Mustad-sjef Olav Line og Stein Erik Hagens Canica kjøper Strandveien 1-10 på Lysaker | Foto: Mustad Eiendom

Mustad Eiendom og Stein Erik Hagens Canica Eiendom har kjøpt Strandveien 4-10 på Lysaker. Kjøpet skjer gjennom selskapet Lysaker City Holding.

– Dette er en naturlig utvidelse av området vi allerede eier og vi etablerer et spennende samarbeid med Canica Eiendom som vi kjenner svært godt fra før, sier administrerende direktør Olav Line i Mustad Eiendom i en pressemelding.

Det fremgår ikke hva kjøperne betaler for eiendommen.

– Vi skal de neste 20 årene investere mer enn 15 milliarder i den ambisiøse utviklingen av Lilleakerbyen, så det å få et fotfeste på sørsiden av knutepunktet gir gode synergier for både oss og området. Dette innebærer at vi kan bidra enda mer aktivt i det vi håper blir starten på en positiv urban utvikling av hele Lysaker, sier Line.

Knutepunkt

Begge de nye eierne fremhever også planene for ny bussterminal og mulighetene dette gir for å ytterligere utvikle eiendommen og gode urbane kvaliteter og forbindelser rundt det som allerede er Norges 3. største knutepunkt.

Med Fornebubanen og den nye bussterminalen vil knutepunktet forsterkes betydelig.

Eier over 330.000 kvadratmeter i området

Eiendommen er på 19.175 kvadratmeter og kommer også med et betydelig utviklingspotensial. Lundin er største leietaker i bygget som ble renovert i 2015.

Mustad Eiendom har holdt til på området i nær 150 år og er allerede største eier i området, med over 330.000 kvadratmeter næringseiendom på begge sider av Lysakerelva.

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også