Dybwad og Rein får lederjobber i CBRE

CBRE har valgt Lise Klevan Dybwad og Anne Rein til å lede selskapets satsing på arbeidsplasstjenester i Norden og Norge.
JOBBER MED ARBEID: Fra venstre: CBREs Anne Rein og Lise Klevan Dybwad. Sistnevnte er nordisk leder for rådgivningstjenester knyttet til arbeidsplasstrategi, konseptutvikling og endringsledelse, mens Rein vil lede den norske delen av dette. | Foto: CF Wesenberg/Kolonihaven.no
JOBBER MED ARBEID: Fra venstre: CBREs Anne Rein og Lise Klevan Dybwad. Sistnevnte er nordisk leder for rådgivningstjenester knyttet til arbeidsplasstrategi, konseptutvikling og endringsledelse, mens Rein vil lede den norske delen av dette. | Foto: CF Wesenberg/Kolonihaven.no

Tirsdag melder CBRE om utnevnelsen av Dybwad som Head of Workplace Strategy i Norden.

«CBRE har over tid utviklet sitt nordiske nettverk, og styrker med dette sine arbeidsplasstjenester i regionen. Anne Rein har samtidig blitt utnevnt til Workplace Lead i Norge, med ansvar for det norske teamet og deres prosjektleveranser», skriver rådgivningsselskapet i en pressemelding.

Lise Klevan Dybwad er Senior Director og Head of Workplace Strategy i CBRE Norge.

I sin nye rolle vil Lise ha ansvar for å koordinere og videreutvikle CBREs eksisterende team av eksperter innenfor arbeidsplasstrategi i Norden. Ifølge pressemeldingen vil hun jobbe i tett samarbeid med selskapets globale og europeiske arbeidsplasseksperter.

– Vi opplever økt etterspørsel etter strategiske og operasjonelle arbeidsplasstjenester i hele Norden, sier Einar Schiefloe, Head of Occupier Services, CBRE i Norden via meldingen.

– Lise har omfattende erfaring innenfor området og har bygget opp et bransjeledende team i Norge. Hun har i løpet av det siste året jobbet tett med vårt nordiske team for å levere flerfaglige tjenester til lokale og internasjonale kunder, og er svært kvalifisert til å påta seg rollen og ytterligere videreutvikle vårt nordiske arbeidsplass-team, fortsetter han.

Det nordiske Workplace-teamet består av over 20 fageksperter. Tjenestene spenner fra analyse, strategi, design, implementering og endringsledelse.

– Jeg er veldig takknemlig og glad for å få muligheten til å ytterligere videreutvikle vårt markedsledende Workplace Strategy team i Norden, sier Lise Dybwad via meldingen.

– Vi har opplevd en enorm etterspørsel etter våre tjenester under pandemien. Organisasjoner ser behovet for å tilpasse seg den nye normalen, med hybrid arbeid og endrede behov for samarbeid og arbeidsplassløsninger, og tilpasse arbeidsplassstrategien til nye forretningsmål for å tiltrekke og beholde talenter, sier hun videre.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også