EiendomsWatch

Han blir ny Obos-sjef for boligbygging i Oslo

Bjørn-Tore Olsen bytter jobb internt i Obos Nye Hjem og erstatter Jørgen Stavrum som prosjektdirektør for Oslo. Nå leter selskapet etter hvem som skal fylle Olsens stilling som investeringsdirektør.

INTERN: Bjørn-Tore Olsen går fra jobben som investeringsdirektør i Obos Nye Hjem til å bli selskapets prosjektdirektør i hovedstaden.

Olsen starter i den nye jobben 1. juni og tar da over for Jørgen Stavrum, som har valgt å gå til Solon Eiendom. Bjørn-Tore Olsen kommer fra stillingen som Investeringsdirektør i Obos Nye Hjem, og har tidligere erfaring som daglig leder i Sørenga Utvikling.

– Jeg takker for tillitserklæringen og gleder meg stort til å ta fatt på denne viktige oppgaven. Obos Nye Hjem har mange spennende prosjekter på gang. Og vi har en god organisasjon med mange flinke folk, som vi må ta godt vare på, sier Olsen i en pressemelding.

Ifølge selskapet skal Obos øke sine leveranser av nye boliger betydelig i tiden som kommer.

– Obos Nye Hjem produserer boliger for våre medlemmer i de større byene i Sør-Norge. Boligutviklingen i Oslo-området er Obos-konsernets største enkeltmarked, med 2000 boliger under bygging. Vi er med våre mange store byggeprosjekter en vesentlig aktør i Oslos byutvikling, sier administrerende direktør for Obos Nye Hjem, Even Jermstad.

De siste ti årene har Obos utviklet prosjekter i hovedstadsområdet som Sjølyststranda, Pilestredet Park, Kværnerbyen, Ensjø, Løren, Fornebu, Ulven, Vollebekk, Middelthunet, Frysja, Nydalen, Oppsal Senter, Portalen og Nesgata i Lillestrøm.

– Jeg ser frem til å samarbeide med Bjørn Tore i hans nye rolle. Vi håper å få på plass en ny investeringsdirektør så snart som mulig. Å sikre oss tomter for videre vekst er sentralt for at vi skal kunne levere på vårt formål: å oppfylle boligdrømmer. Kandidater til den ledige jobben må gjerne ta kontakt direkte med Bjørn-Tore eller meg, sier Jermstad.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch