Entra får Microsoft som leietaker i Trondheim

Microsoft Norge er første leietaker i Kongens gate 87, der Entra nå skal pusse opp Trondheims gamle politistasjon til moderne kontorlokaler.
Foto: Entra
Foto: Entra

Entra har inngått en ny leiekontrakt med Microsoft Norge for 1770 kvadratmeter i Kongens gate 87 i Trondheim.

Leiekontrakten har en varighet på fem år, og løper fra tredje kvartal i år.

Bygget i Kongens gate 87 som tidligere huset byens politistasjon er 7100 kvadratmeter stort og skal gå gjennom en oppussing i første kvartal 2022.

Med første bekreftede leietaker melder Entra at selskapet går i gang med en modernisering av bygget slik at det vil møte morgendagens standarder innenfor arbeidsmiljø og med et lavere energiforbruk.

– Vi gleder oss veldig til å ønske Microsoft velkommen til totalrehabiliterte lokaler. Med fleksible kontorarealer som er tilpasset for morgendagens arbeidsliv, er vi sikre på at Microsoft vil finne seg vel til rette i Kongens gate, sier Stine Hostad, leder for Entra i Trondheim.

Rehabiliteringsprosjektet er på forhånd 22 prosent utleid, ifølge en børsmelding fra Entra.

– For oss i Microsoft har det vært viktig å finne et lokale som tilfredsstiller våre ansattes forventninger til den moderne og fleksible arbeidsplassen. Lokalene må legge til rette for at man kan samhandle og samarbeide på tvers, uavhengig av om man jobber fra kontoret eller hjemme, sier Bjørn Olstad, CVP i Microsoft i pressemeldingen.

– I tillegg var det viktig for oss at lokalene har en nærhet til kollektivtrafikken og er sentrumsnært ettersom det gjør at de ansatte bedre kan planlegge og få hverdagslogistikken til å gå opp. Vi gleder oss til våre ansatte i Trondheim og omegn kan ta i bruk disse nye og moderne lokalene senere i år, sier Olstad.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også