EiendomsWatch

Pangea tjente 230 millioner – etter overskuddsdeling til de ansatte

Pangea Property Partners, med Bård Bjølgerud i spissen, har lagt bak seg et lukrativt år.
 

LUKRATIVT FOR PANGEA-PARTNERE: Fra venstre: John Stene (Director & Partner, Pangea Debt Advisory), Terje A. Pettersen (Managing Director & Partner, Pangea Debt Advisory) og Bård Bjølgerud (CEO & Partner, Pangea Property Partners) | Foto: Pangea Property Partners

– Resultatet før skatt på 230 millioner kroner er etter overskuddsdelingen som alle ansatte er med i, sier administrerende direktør Bård Bjølgerud i Pangea Property Partners til Finansavisen.

I fjor var det 45 ansatte og 39 årsverk i Pangea-systemet, hvorav 12 partnere, seks norske og seks svenske.

Bjølgerud, som selv sitter på 35 prosent av Pangea, ønsker ikke å kommentere hvor mye bonusene i selskapet ble.

– Selskapet har en resultatdelingsmodell som er konsistent, men siden dette er en intern sak mellom selskapet og de ansatte er ikke dette noe vi går ut med, sier han til avisen.

Avisen anslår at det etter skatt ligger igjen mellom 180 og 200 millioner kroner til utbytter og kapital som kan holdes igjen i selskapet.

 

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch