EiendomsWatch

Pandemien stakk kjepper i hjulene for Npro

2021 ble nok et krevende pandemiår med nedstenging av uteliv akkurat idet julebordsesongen skulle til å starte.

NOK ET PANDEMIÅR: Daglig leder i Norwegina Property, Bent Oustad, venter ikke å motta betydelig omsetningsbasert leie utover minimumsleie fra leietakere i bransjene som ble hardest rammet av nedstengning og andre restriksjoner. | Foto: Norwegian Property

Statlige kompensasjonsordninger sikrer grunnlaget for fortsatt drift ved mange bedrifter, heter det i kvartalsrapporten fra Norwegian Property som sitter på en betydelig andel kvadratmetre i bransjene som ble rammet av den siste nedstenginen.

De sier imidlertid videre at de heller ikke etter denne runden med tomme restauranter og lite folk i butikkene venter noen stor turnover av leietagere.

Samtidig er Norwegian Property klare å at dette naturligvis har innvirkning på leiene. De forventer heller ikke i 2021 å motta betydelig omsetningsbasert leie utover minimumsleie fra pamdemirammede leietakere.

Norwegian Property kommenterer også at de har hatt flere store pågående prosjekter som er negativt påvirket av pandemien.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch