EiendomsWatch

Selger signalbygg etter påske

Porsgrunn Utvikling varsler salg av et kontorbygg på drøyt 5000 kvadratmeter med over 90 prosent leiegrad.

UNGT: Delta-bygget stod ferdig for fem år siden. Nå er 92 prosent av kontorarealene leid ut, og snart selger kommunens utviklingsselskap dette bygget. | Foto: Porsgrunn Utvikling

Kommunens heleide Porsgrunn Utvikling forbereder å selge det såkalte Delta-bygget på Kjølnes i Porsgrunn før påske, skriver Varden.

Salgsprisen er ikke kjent, men bygget på 5100 kvadratmeter kostet ifølge avisen 130 millioner kroner å bygge og stod klart til bruk for fem år siden. Varden skriver at det Porsgrunn kommune-eide selskapet brukte lang tid på å fylle alle etasjene, men at 92 prosent av kontorbygget nå er leid ut.

– Vi skal i utgangspunktet ikke sitte på eiendommene våre. Vi skal få ting til å skje. Overskuddet av et salg skal brukes på andre prosjekter slik at vi får en rullering på pengesekken. Det kan bety utvikling av næringsbygg eller boligområder, sier daglig leder Skule Wærstad i Porsgrunn Utvikling til avisen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch