Nordr solgte boliger for nær åtte milliarder

I 2021 omsatte boligutvikleren for 7,9 milliarder kroner etter å ha solgt 1515 boliger.
Konstituert konsernsjef Pål Aglen i Nordr har | Foto: Nordr
Konstituert konsernsjef Pål Aglen i Nordr har | Foto: Nordr

Nordr solgte boliger for 2,4 milliarder kroner (1,8 milliarder netto) i løpet av fjerde kvartal 2021, ifølge en pressemelding.

For året som helhet solgte selskapet boliger for 7,9 milliarder kroner (6,2 milliarder netto), der Norge stod for 3,0 milliarder og Sverige for 4,9 milliarder.

Selskapet opplyser at det solgte 568 boliger (461 netto) i fjorårets siste kvartal, hvorav 161 i Norge og 407 i Sverige. I 2021 solgte Nordr 1515 boliger (1218 netto), hvorav 709 boliger i Stockholm.

– Vi har lykkes gjennom å ta store posisjoner i de voksende storbyene i Norge og Sverige. Vi har satt tydelig fokus på kvalitet og beliggenhet og på å gjøre det enkelt å kjøpe en bolig fra Nordr. Det gjør at vi har et attraktivt produkt som våre kunder etterspør, sier Nordrs konstituerte konsernsjef Pål Aglen via meldingen.

Nordr utvikler boliger i syv av de største byene i Skandinavia – Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger i Norge, og Stockholm, Gøteborg og Malmø i Sverige.

– I Norge selger Nordr fremdeles svært godt i alle våre prosjekt og har økt antall boliger i produksjon siden fjerde kvartal 2020, på tross av høyere prisvekst og press på byggekostnader. I Sverige er det økt bygging av nye boliger, i hovedsak for utleie. For eierboliger ser vi en stor etterspørsel etter alternativ, spesielt fra småbarnsfamilier og førstegangsetablerere som søker mer plass, sier Aglen i onsdagens pressemelding.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også