Disse har kjøpt familieselskap med åtte eiendommer sammen

Rishaug-familien har solgt Rishaug Gruppen til Loe Utvikling og Lerka Eiendom.
MED: En av eiendommene som følger med på kjøpet av Rishaug Gruppen huser Toyota Motor Handling i Trondheim. | Foto: Toyota
MED: En av eiendommene som følger med på kjøpet av Rishaug Gruppen huser Toyota Motor Handling i Trondheim. | Foto: Toyota

Ifølge Adresseavisen/MN24 har Rishaug Gruppen vært et rent eiendomsselskap de siste årene, som nå er kjøpt av et felles eiendomsselskap eid av Loe Utvikling og Lerka Eiendom.

I porteføljen følger det med åtte eiendommer, fem i Norge og tre i Danmark. To av de norske er i trondheimsområdet, deriblant Haakon VIIs gate 23C der firmaet tidligere hadde sitt hovedkontor.

– Det er i dag en kombinert lager-, kontor- og logistikkeiendom, men den er spilt inn som en kombinert bolig- og næringseiendom i kommunens nye arealplan, sier John Edvin Arnstad, direktør for DNB Næringsmegling i Midt-Norge som sto for salget, til avisen.

Leieinntektene fra de åtte eiendommene er på 22,7 millioner kroner i året, og det var både nasjonale og lokale aktører som var interessert.

– Så endte vi til slutt opp med en nasjonal gruppering, men som i det siste har kjøpt seg veldig opp i Trondheim, sier Arnstad til avisen.

Trondheim Areal kjøper Trondheim Innovation Centre for nær 1 milliard

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også