Schiefloe får internasjonal lederrolle i CBRE

CBRE har utnevnt Einar Schiefloe til Head of Occupier Services i Europa. Dette er en nyopprettet rolle som skal sikre leietakersegmentet i verdensdelen leveranser av høy kvalitet på tvers av landegrenser og fagmiljøer.
OPPRYKK: Einar Schiefloe har jobbet i flere tiår med eiendomsbransjen. Nå rykker han opp til en ny lederstilling i CBRE-systemet på europeisk nivå. | Foto: CF Wesenberg/Kolonihaven
OPPRYKK: Einar Schiefloe har jobbet i flere tiår med eiendomsbransjen. Nå rykker han opp til en ny lederstilling i CBRE-systemet på europeisk nivå. | Foto: CF Wesenberg/Kolonihaven

Einar Schiefloe leder det norske leietakerrådgivningsteamet til CBRE, og fikk i 2020 utvidet ansvaret for tjenesteområdet i Norden. Nå klatrer han videre i selskapet med ny europeisk rolle, ifølge en pressemelding fra CBRE.

– Med lang erfaring fra eiendomsbransjen og leietakerrådgivning, ser jeg nå frem til å kunne bidra ytterligere inn i våre tjenesteleveranser både på kontinentet og i Norden. Jeg er veldig glad for å ta del i CBREs Continental Europe-team og ser frem til å jobbe med kunder og kolleger for å realisere potensialet i leietakersegmentet, sier Schiefloe i meldingen.

I dag leder han et team på 75 ansatte som bistår både store nordiske virksomheter med deres globale porteføljer så vel som globale virksomheters tilstedeværelse i Norden. Schiefloe vil fortsatt ha ansvar for Norden, i tillegg til sin nye, europeiske rolle.

– Vi opplever økt etterspørsel etter strategisk og operasjonell leietakerrådgivning over hele kontinentet. Einar vil med sin omfattende erfaring og kunnskap fra Norden, hvor han har bygget opp et bransjeledende leietakerteam, sørge for tjenesteleveranser av høy kvalitet til våre nordiske og internasjonale kunder, sier Gry Holden, Managing Director, Advisory & Transaction Services EMEA.

«Koronapandemien, nye arbeidsformer med hybride løsninger, digitalisering og globalisering er trender som har en betydelig innvirkning på virksomheters eiendomsstrategi», skriver selskapet.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også