EiendomsWatch

Hent ferdigstiller skole i massivtre og med passivhusstandard

Nye Huseby skole i Trondheim er ikke helt som andre skoler. Se bilder her.

OVER 1000 ELEVER: Ny skole for 1-10. trinn med 700 elever på barnetrinnet og 450 elever på ungdomstrinnet. | Foto: Hent

I Trondheim har Hent ferdigstilt en ny skole i massivtre. Skole er bygd med passivhusstandard, energimerke A, har solceller og skal sertifiseres etter Breeam Very Good, skriver Hent i en pressemelding. Skolen er bygget med en fossilfri byggeplass.

Foto: Hent
Foto: Hent

– Huseby skole er blitt en veldig fin skole. Fra oppstarten har vi hatt en god prosess og samarbeid med byggherre og underentreprenørene. Involveringen har vært god og vi er stolte over skolen vi har bygd sammen, sier prosjektleder i Hent, Eskil Kulsetås, i meldingen.

Foto: Hent
Foto: Hent

Skolen er også en del av områdeløftet på Saupstad-Kolstad, som er en av tre finalister i konkurransen om å bli Norges mest attraktive sted i 2021.

Foto: Hent
Foto: Hent

Kontraktsstørrelsen på byggeprosjektet har vært 400 millioner kroner.

Foto: Hent
Foto: Hent

Skolen har egen avdeling for minoritetsspråklige elever, ressurssenter for hørsel og tegnspråk, og bydelsavdeling for Trondheim kommunale musikk- og kulturskole.

Foto: Hent
Foto: Hent

Arealet er på 14.150 kvadratmeter

Foto: Hent
Foto: Hent
 

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch