EiendomsWatch

Proptech Group henter inn 10 millioner i emisjon

Proptech Group-sjef Kjetil Eriksson er veldig godt fornøyd med at den rettede emisjonen var fulltegnet før tegningsperioden startet.

VELLYKKET PENGEJAKT: Proptech Group-sjef Kjetil Eriksson er i mål med rettet emisjon på 10 millioner kroner. | Foto: Propr

Proptech Group Holding planlegger en rettet emisjon på inntil én million nye aksjer, hvor tegningskursen er satt til 10 kroner.

Formålet med emisjonen er å finansiere utvikling og skalering av selskapets B2B-satsning via datterselskapet Propware, samt for å finansiere videre vekstinitiativer innenfor eksisterende forretningsområder, fremgår det av en melding.

Emisjonen, som skal gjennomføres i perioden 24. til 31. januar, tilsvarer inntil 10,47 prosent av utestående aksjekapital på fullt utvannet basis.

Selskapet har mottatt forhåndstegninger tilsvarende hele beløpet på 10 millioner, hvorav fire millioner kroner er tegnet av ledende ansatte og styrets medlemmer.

Proptech Group-sjef Kjetil Eriksson er veldig godt fornøyd med mottakelsen emisjonen har fått.

– Vi har gått ut mot eksisterende aksjonærer og er veldig godt fornøyd med å være fulltegnet allerede. Nå bygger vi selskapet sten for sten, sier Eriksson til EiendomsWatch.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch