OMA Awards: Oslos beste byutviklere

Torsdag kveld ble årets pollinator, årets bylivsprosjekt og årets transformasjonsprosjekt kåret i forbindelse med avslutningen av Oslo Urban Week. Disse aktørene stakk av med heder og ære.
VINNERNE: Ida Gravdal Haldorsen., sammen med representanter for Trekanten og Tullinkvartalet | Foto: The Oslo Way. Collage: EiendomsWatch
VINNERNE: Ida Gravdal Haldorsen., sammen med representanter for Trekanten og Tullinkvartalet | Foto: The Oslo Way. Collage: EiendomsWatch

Oslo Urban Week ble rundet av med flere kåringer torsdag kveld. 

Det ble tre vinnere kåret for sin evne til å inspirere og gjøre Oslo til en enda bedre by.

Ida Gravdal Haldorsen ble kåret til årets pollinator, Tullinkvartalet til årets bylivsprosjekt og Trekanten for årets transformasjonsprosjekt. Prisene ble delt ut på Oslo Urban Weeks avslutningsfest på Rebel.

– Et av våre viktigste verktøy for inspirasjon og utviklingen av Oslo, er å løfte frem og hedre de som utmerker seg. Årets finalister har alle vært til stor inspirasjon og gjør Oslo til en enda bedre by og representerer akkurat hva OMA ønsker med prisen. Når folket nå har stemt frem vinnere i alle kategorier, er vi like entusiastiske som vinneren og gleder oss til å feire med dem og resten av Oslo Urban Week, sier Erling Fossen, daglig leder OMA, i en pressemelding.

Juryen består av:

  • Mansoor Hussain, Bystyrerepresentant og Byutviklingsutvalget, Oslo Arbeiderparti
  • Johanne Borthne, Partner og arkitekt i Powerhouse Company
  • Maria Kielland Krag, antikvar hos Byantikvaren
  • Maren Bjerkeng, Direktør for utvikling, Aspelin Ramm

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev