EiendomsWatch får nok en søsteravis

Tirsdag ble MedWatch lansert. Næringslivsavisen skal følge selskapene og menneskene i den norske helsebransjen.
KLAR MED NY AVIS: Redaktør for MedWatch, Anne Grete Storvik, har det siste året jobbet i FinansWatch. Før det har hun jobbet flere år i Dagens Medisin. | Foto: Fabian Skalleberg Nilsen
KLAR MED NY AVIS: Redaktør for MedWatch, Anne Grete Storvik, har det siste året jobbet i FinansWatch. Før det har hun jobbet flere år i Dagens Medisin. | Foto: Fabian Skalleberg Nilsen

Dekningen av den norske helsebransjen blir fra og med i dag betydelig sterkere når Watch Media lanserer MedWatch. En dedikert, fagsterk redaksjon skal gå tett på selskapene og menneskene som jobber med legemidler og biotek, e-helse og medtek.

Viktig bransje

– Bransjen og miljøet for livsvitenskap i Norge er i rask vekst, og denne veksten skal MedWatch følge tett. Vi skal gå tett på selskapenes utfordringer, deres rammevilkår, resultatene, oppturene og nedturene – og selvfølgelig menneskene som står bak disse selskapene, sier redaktør for MedWatch, Anne Grete Storvik.

Foruten Storvik består redaksjonen også av journalistene Eirik Omvik og Sebastian Brauer Hagel.

MedWatch er Watch Medias femte nisjeavis i Norge. Ambisjonen er å gi beslutningstagere i norsk næringsliv informasjonen de trenger for å navigere i en hektisk hverdag, gjennom uavhengig og kritisk journalistikk.

Felles redaksjonelt miljø

Det er bare noen uker siden lanseringen av EnergiWatch, og med MedWatch på plass har redaksjonen til Watch Media passert 20 journalister og redaktører.

Watch Media står bak fem norske nisjeaviser: FinansWatch, EnergiWatch, EiendomsWatch, AdvokatWatch og nå MedWatch. Selskapet er en del av mediekonsernet JP / Politikens Hus.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo