Selvaag får to nye leietakere i M323

Telekom-selskapet BraCom og skoprodusenten Gaitline signerer med Selvaag Eiendom på toppen av Nydalen i Oslo.
OPPGRADERT: Her er en skisse av fasaden til Moment 323, konseptnavnet på eiendommen i Maridalsveien 323, se ut når den er ferdig oppgradert av Selvaag Eiendom. Men allerede denne måneden er en av to nye leietakere på plass i bygget.
OPPGRADERT: Her er en skisse av fasaden til Moment 323, konseptnavnet på eiendommen i Maridalsveien 323, se ut når den er ferdig oppgradert av Selvaag Eiendom. Men allerede denne måneden er en av to nye leietakere på plass i bygget.

Maridalsveien 323, tidligere kjent som kontoret til Get, eies av Selvaag Eiendom.

Bygget består av 11.500 kvadratmeter kontorareal pluss møterom, kantine og parkering. Etter at Telia forlot bygget, stod litt over 7.800 kvadratmeter ledig.

Onsdag oppgir Selvaag å ha fått to nye leietakere: telekomselskapet BraCom og skoprodusenten Gaitline. Sistnevnte flytter inn allerede i november, mens BraCom følger etter i mars 2023.

– Vi synes det er et kvalitetsstempel at to velrenommerte aktører som BraCom og Gaitline velger seg til Maridalsveien 323, og vi gleder oss til å ønske dem velkommen, sier eiendomssjef Mette Hammer Nordtvedt i Selvaag Eiendom via eiendommens eget nettsted.

Fra en- til flerbrukerbygg

«Bygget på toppen av Nydalen, som tidligere var et enbrukerbygg, har vært gjennom omfattende oppgraderinger med blant annet nye fellesarealer, personalrestaurant og garderober», skriver Selvaag.

Slik går arbeidet med å fylle opp lokalene etter Telia

Selvaag Eiendom kjøpte bygget i 2017 – et snaut år før det ble kjent at Telia var på flyttefot. Etter at oppsigelsen kom inn sommeren 2020, valgte Selvaag Eiendom å gjøre bygget om til et flerbrukerbygg, og lagde konseptnavnet Moment 323.

Avgjørelsen om å gjøre bygget om til et flerbrukerbygg ble ifølge daglig leder i Selvaag Eiendom, Cecilie Martinsen, drevet frem av et ønske om å ha en differensiert leietagerstruktur.

Beliggenhet og parkering

I forbindelse med nyheten om de to nyeste leietagerne oppgir eiendomssjef Nordtvedt at selskapet merker en økt interesse for både området og eiendommen.

– Området rundt Nydalen blir stadig mer attraktivt. Vi har fått mange henvendelser om Maridalsveien 323, og er i samtaler med flere spennende aktører. Den sentrale beliggenheten ved Ring 3 og de gode parkeringsmulighetene i bygget er et stort pluss for leietakere som er avhengige av å enkelt komme seg rundt i hverdagen, sier Nordtvedt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo