Velkommen til nye EiendomsWatch

EiendomsWatch har fått en god start som eiendomsbransjens næringslivsavis. Nå lanserer vi et nytt design for å styrke lesbarheten og brukeropplevelsen.
REDAKTØR: Anders Heering er ansvarlig redaktør for EiendomsWatch og sjefredaktør for Watch Media. | Foto: Philip Hoepner
REDAKTØR: Anders Heering er ansvarlig redaktør for EiendomsWatch og sjefredaktør for Watch Media. | Foto: Philip Hoepner

Kjære leser,

Det handler om uavhengig, kritisk og fair næringslivsjournalistikk, med fokus på substansen. Ambisjonen vår er alltid den samme: Vi skal oppdatere og gjøre deg klokere på eiendomsbransjen. Hver dag.

Derfor bruker vi normalt alle våre krefter på å skape et innhold som skal være relevant og nyttig i din hverdag. Likevel har vi i dag – for en gangs skyld - oppmerksomheten rettet mot innpakkingen. Vi har nemlig relansert EiendomsWatch med nytt design.

Målet med det nye designet er å gi innholdet bedre plass i et mer moderne publisistisk uttrykk, inkludert en mer leservennlig skrifttype både på desktop og mobil.

EiendomsWatch er en abonnementsavis. Det er vi glade for, og det betyr at vi kan konsentrere oss om å skape verdi for våre abonnenter i stedet for å presse klikk ut av leserne eller ødelegge brukeropplevelsen med voldsomme annonseformater.

Derfor holder vi fast i et rolig, oversiktlig og ganske konservativt design. Du skal enkelt og raskt få oversikt over siste nytt i bransjen. Vi tror det er best for våre travle lesere, og også annonsørene.

Vi vet at endringer krever tilvenning, men vi håper du setter pris på vårt nye design. Vi kommer til å jobbe videre med det i de kommende ukene og månedene, og vi blir nok aldri helt ferdig. Det samme gjelder utviklingen av vårt innhold.

Det er to og et halvt år siden lanseringen av vår første avis i Norge, FinansWatch. Siden den gang har vi også lansert avisen du leser nå, EiendomsWatch, samt avisene AdvokatWatch, EnergiWatch og MedWatch. Jeg er imponert, stolt og ydmyk over hvor god mottagelsen har vært for avisene og vårt konsept.

For oss bekrefter dette vår tro på digitale og nyhetsdrevne nisjemedier. Medier som vier oppmerksomhet til mer enn de to største skandalene og de fire største selskapene i en bransje. Dette er medier som tar bransjene på alvor, uten å miste sin kritiske sans.

Alt dette er oppløftende, men vi er slettes ikke i mål ennå. Vi ønsker å forbedre oss, og vi vil gjerne ha din hjelp.

Vi blir veldig glade for ris, ros, gode tips og ideer. Vi er kun en e-post eller telefonsamtale unna. Du kan kontakte vår redaksjonelle leder i Norge, nyhetsredaktør Øyvind Henriksen, på oh@watchmedia.no.

Du kan hjelpe oss med å gjøre EiendomsWatch til det bransjemediet som bransjen fortjener.

God lesing!

Anders Heering
sjefredaktør, Watch Media

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo