Hun skal lede bærekraft-arbeidet i hele Newsec

Newsec henter sin såkalte Group Sustainability Director fra et skandinavisk arkitektfirma. – Vi fortsetter arbeidet med å endre eiendomsbransjen innenfra og etablere langsiktig bærekraft som en nøkkelfaktor for god forretning for våre kunder, sier Newsec-topp Björn Tiderström.
TIL NEWSEC: Daniela Grotenfelt er ansatt som Group Sustainability Director, | Foto: Newsec
TIL NEWSEC: Daniela Grotenfelt er ansatt som Group Sustainability Director, | Foto: Newsec

Newsec har rekruttert Daniela Grotenfelt som Group Sustainability Director, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Grotenfelt har bred erfaring innen bærekraft og kommer til Newsec fra det skandinaviske arkitektfirmaet Arkitema, hvor hun jobbet som leder for bærekraft. Før det har hun erfaring fra bærekraft, forretningsutvikling og innovasjon med nordisk fokus ved Gemic Oy og L Architects i Helsinki.

Eiendom står for to femtedeler av globale CO2-utslipp, noe som ifølge meldingen setter Newsec i en unik posisjon for å bidra til en bærekraftig utvikling av samfunnet. 

– Med rekrutteringen av Daniela fortsetter vi arbeidet med å endre eiendomsbransjen innenfra og etablere langsiktig bærekraft som en nøkkelfaktor for god forretning for våre kunder. Det er unødvendig å si at vi veldig glade for at hun valgte oss og ønsker å styrke vårt arbeid på feltet, sier Björn Tiderström, Chief Corporate Development Officer i Newsec.

Med mer enn 2400 ansatte i de fem forretningsområdene Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Digital Accelerator og Energy Transition, er Newsec ifølge meldingen den største aktøren i Norden og Baltikum.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo