Linda Johansen flytter inn hos Höegh Eiendom

Linda Johansen signerer med Höegh Eiendom i Observatoriegaten 2B for å skape et hjem for både skjønnhetsmerket og teamet sitt.
PÅ FLYTTEFOT: Linda Johansen signerer med Höegh Eiendom i | Foto: Höegh Eiendom
PÅ FLYTTEFOT: Linda Johansen signerer med Höegh Eiendom i | Foto: Höegh Eiendom

Linda Johansen har hun signert en femårskontrakt med Höegh Eiendom i Observatoriegaten 2B, like bak Indekshuset på Solli plass, og til sommeren flytter hun og teamet hennes inn i to av byggets tre etasjer, fremgår det av en pressemelding fra Höegh Eiendom.

Eiendommen skal før den tid gjennom en omfattende oppgradering med høye bærekraftambisjoner, og alt fra maling til møbler skal være ombruk, opplyses det.

Forelsket seg i bygget

– Før trodde jeg at ombruk var gamle, stygge ting. Var det egentlig forenlig med en skjønnhetsmerkevare? Jeg var redd vi skulle få 70-tallsfliser og grønt toalett, sier Johansen, gründeren bak skjønnhetsmerket med samme navn.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

GAMMELT OG ÆRVERDIG: Observatoriegaten 2B skal gjennom en omfattende renovering. | Foto: Höegh Eiendom
GAMMELT OG ÆRVERDIG: Observatoriegaten 2B skal gjennom en omfattende renovering. | Foto: Höegh Eiendom
– Vi har sittet i gründerlokaler utenfor byen i fem år, og fokuset har vært på å produsere – ikke like mye på identitet. I løpet av disse fem årene har vi utviklet vår identitet, og vi har derfor lett etter nye lokaler som også kan fungere som et «home of the brand». Vi ville gjerne inn til sentrum, men ikke midt i et industri- eller turismeområde, og finne et inspirerende og sentralt sted for våre kolleger. Da vi kom over disse lokalene og fikk til et møte med utleiesjef Hans Olav Johannesen som fortalte om planene for bygget, forelsket vi oss totalt, forteller Johansen.

– Et godt tilskudd til leietakermiksen

Utleiesjefen tror Linda Johansen vil bli et godt tilskudd til leietakermiksen i Indekshuset, og ser frem til å kunne ønske selskapet velkommen inn i nyoppussede lokaler.

­– Dette bygget i jugendstil fra 1902 er den siste gjenværende delen av kvartalet som rommet Det Engelske Kvarter, som ble revet til store protester da Indekshuset ble oppført i 1965. Det er spennende at dette er en gammel boliggård som nå får nytt liv når Linda Johansen skal inn med sitt konsept, og vi synes det er veldig gøy at de falt for vårt konsept om å kjøpe så mye brukt som mulig, sier Johannesen.

– Linda Johansen er en high end-merkevare som vi tror vil passe eiendommen godt, og sammen skal vi vise at også ombruk kan være lekkert, sier Johannessen i pressemeldingen.

Höegh Eiendom opplyser til EiendomsWatch at Linda Johansen leier 394 kvadratmeter i bygget.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo