Finansdirektøren i Recreate slutter

Finansdirektør Eirik Engaas har sagt opp sin stilling. Carl Henrik Bertelsen, som nå er økonomisjef i Recreate, vil ta over finansdirektørstillingen etter Engaas. 
SLUTTER: Eirik Engaas har sagt opp sin stilling som CFO i Recreate for å forfølge muligheter utenfor selskapet, ifølge en bøsmelding. | Foto: Recreate
SLUTTER: Eirik Engaas har sagt opp sin stilling som CFO i Recreate for å forfølge muligheter utenfor selskapet, ifølge en bøsmelding. | Foto: Recreate

Recreate informerer om at Eirik Engaas har sagt opp sin stilling som CFO i Recreate for å forfølge muligheter utenfor selskapet, heter det i en børsmelding.

Engaas vil fortsette i sin nåværende rolle frem til senest midten av oktober 2023, som sammenfaller med tidsplanen for den nåværende avtalen med finansielle kreditorer i restruktureringsarbeidet til selskapet. Carl Henrik Bertelsen, for tiden økonomisjef i Recreate, vil bli ny finansdirektør etter Engaas.

Bertelsen har en mastergrad fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har vært økonomisjef i Recreate siden 2019. Tidligere var han CFO i Netscenario og forretningskontroller i Kebony.

Viktig videre i restruktureringsarbeidet

”Jeg har virkelig likt å jobbe med Eirik, og han vil bli savnet når han forlater selskapet. Hans harde arbeid, dedikasjon og økonomisk ekspertise har vært avgjørende for Recreate - og vil fortsette å være veldig viktig i de pågående restruktureringsarbeidene med en tidsplan frem til midten av oktober 2023, uttaler grunnlegger og CEO i Recreate, Emil Eriksrød i meldingen. 

– Jeg er også veldig glad for at Carl Henrik tar over rollen, og jeg er trygg på at hans erfaring og kunnskap om selskapet vil være verdifull fremover”, uttaler Eriksrød videre. 

– Jeg er ekstremt takknemlig for tiden min i Recreate, uttaler Eirik Engaas blant annet i meldingen. 

Solgte stor aksjepost i september

6. september i fjor solgte Engaas, via Skarven Industrier, Recreate-aksjer for over 1,9 millioner kroner til Emil Eriksrøds Rising Group. Engaas solgte over 71.000 aksjer til 27 kroner pr. aksje. Engaas satt da igjen med cirka 28.000 aksjer. 

Aksjekursen har stupt de siste månedene og handles nå på rundt 5,50 kroner. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo