EiendomsWatch

Solgte 42 leiligheter i Bjørvika på én uke

I siste salgtrinn av boligprosjektet Clemenskvartalet i Bjørvika ble 42 av 54 leiligheter solgt på én uke. På ett år er det solgt leiligheter for 1,77 milliarder kroner.

VELDIG FORNØYD: – Å selge ut 80 prosent av et salgstrinn på én uke vitner om en utrolig interesse, sier Lars Holm, administrerende direktør i Oslo S Utvikling. Foto | Foto: Katrine Lunke

– Markedet i Bjørvika er ustoppelig, og vi merker ingenting til fallende boligpriser. Bare i Clemenskvartalet har vi solgt 255 av 267 leiligheter på ett år. Nå er bare tolv igjen, sier administrerende direktør Lars Holm i Oslo S Utvikling i en pressemelding.

Selskapet han leder står sammen med HAV Eiendom bak boligprosjektet Clemenskvartalet.

Ifølge meldingen er det til nå solgt boliger i dette prosjektet på hele 1,77 milliarder på ett år. Leilighetene som er solgt i det siste salgstrinnet er både to-, tre- og fireroms, med en pris fra 5,3 til 12,2 millioner.

GRESS PÅ TAKET OG MANGE FARGER: Slik skal Clemenskvartalet etter planen se ut når prosjektet står ferdig i 2023. | Foto: OSU/Hav Eiendom
GRESS PÅ TAKET OG MANGE FARGER: Slik skal Clemenskvartalet etter planen se ut når prosjektet står ferdig i 2023. | Foto: OSU/Hav Eiendom

Prosjektet skal ifølge Oslo S Utviklin ha hatt en interessentliste på 3000 personer.

– Mange strekker seg langt for å bo i dette området. Å selge ut 80 prosent av et salgstrinn på én uke vitner om en utrolig interesse, som nå har vart i ett år, sier Holm i meldingen.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch