Vil ha 130 millioner for bygård med utviklingspotensial i Schweigaards gate

Schweigaards gate 58 A, B og C selges med «utviklingspotensial».
GAMLEBYEN: En stor bygård med utbyggingsmuligheter og ramme på 7 loftsleiligheter er tilsalgs i Schweigaardsgate. | Foto: Finn.no
GAMLEBYEN: En stor bygård med utbyggingsmuligheter og ramme på 7 loftsleiligheter er tilsalgs i Schweigaardsgate. | Foto: Finn.no

Bygården som er lagt ut på Finn med prisantydning 130 millioner kroner, eies 50 prosent av Stig og Geir Magne Brekkes selskap Brekke AS og 50 prosent  av Karl Petter Røyr gjennom selskapet Røyr Eiendom. Gården selges som et aksjeselskap.

Anders Langtind og Camilla Stenseng Sanden i Privatmegleren Ullevål er engasjert som meglere.

Eiendommen grenser mot Klosterenga Park som hvor Oslo kommune har budsjettert om lag 150 millioner kroner for å oppruste parken til å bli et høykvalitets rekrasjonsområde med ny turvei, flere møteplasser og bedre belysning.

Kjelleren i bygården består av næringslokale og uinnredet bodareal. I 1. etasje ligger det i dag 5 leiligheter, mens 2. og 3. etasje har 6 leiligheter på hvert plan. Loftet er innredet med 2 leiligheter og uinnredet bodareal.

Bruksarealet er totalt 2.600 kvadratmeter, mens bruttoarealet er 3.100 kvadratmeter. Bygget har en grunnflate på cirka 622 kvadratmeter BTA, og eiendommen har i tillegg et skur med grunnflate på cirka 118 kvadratmeter BTA.

Estimerte leieinntekter på fullt utleid eiendom er anslått til kr 3.686.346 kroner i året.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også