EiendomsWatch

Solon straks byggeklar med trinn 2 i Hemsedal

Veidekke har fått i oppdrag av Solon Eiendom å oppføre 80 fritidsleiligheter i Fjellandsbyen Hemsedal ved foten av Hemsedal skisenter. Den nye kontrakten er en totalentreprise verdt 202 millioner kroner ekskludert merverdiavgift.

BYGGER FOR SOLON: Veidekke har fått totalentreprise på 80 fritidsleiligheter i Fjellandsbyen Hemsedal | Foto: HRTB Arkitekter

De 80 leilighetene fra cirka 30 til 117 kvadratmeter bygges i et fem etasjers bygg over eksisterende parkeringskjeller. I tillegg til stor felles takterrasse blir det trenings- og aktivitetsrom samt næringsareal i første etasje.

Det anlegges også et utvendig torg for fellesaktiviteter sentralt i bygningsmassen, tilrettelagt for «ski in and ski out». Prosjektet forsynes med varmtvann og vannbåren oppvarming fra miljøvennlig fjernvarme.

– Vi er allerede godt i gang med byggingen av første byggetrinn med 48 fritidsleiligheter som vi startet opp i mai 2021. Derfor er vi både stolte og glade for at vi også får være med på neste byggetrinn, slik at vi kan fortsette det gode samarbeidet som vi alt har med Solon Eiendom, sier avdelingsleder Geir-Ole Nilstad i Veidekke Bygg Hallingdal.

Byggearbeidene starter opp i mai.

På hjemmesidene sine opplyser Solon at byggetrinn 1 ble solgt på tre dager, og at de nå er i gang med å selge trinn 2.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch