Meglere vil ikke gjeninnføre åpne visninger

Selv om koronatiltakene nå er fjernet, betyr ikke det åpne visninger i Fredrikstad.
VARIG JUSTERING: Eiendomsmeglerne Michael Almvik Meyer og Gunnar Olai Stavlund i Fredrikstad ønsker å fortsette med påmeldingslister for visninger. | Foto: DNB Eiendom og Stavlund
VARIG JUSTERING: Eiendomsmeglerne Michael Almvik Meyer og Gunnar Olai Stavlund i Fredrikstad ønsker å fortsette med påmeldingslister for visninger. | Foto: DNB Eiendom og Stavlund

– Vi kommer aldri under noen omstendigheter til å gå tilbake til slik det var før, sier eiendomsmegler Michael Almvik Meyer i DNB Eiendom til Fredriksstad Blad.

Ifølge megleren er det flere grunner til at man ikke ønsker å gå tilbake ordningen med åpne visninger. Den viktigste var at man tidligere brukte mye tid til å gjennomføre visninger som fikk lite eller ikke noe besøk.

– Åpent hus-tankegangen med skilt på veggen og i gata, og sitte å håpe at det kommer noen er veldig dyr for kunden vår. Noen må være til stede hvis det kommer noen, og huset må forberedes. Ved tomme visninger blir det veldig dyrt, sier Almvik Meyer til lokalavisen.

Han får støtte av en annen eiendomsmegler i Fredrikstad, Gunnar Olai Stavlund. Sistnevnte ønsker heller ikke å gjeninnføre åpne visninger, men det betyr ikke at døren stenges for dem som eventuelt har glemt å melde seg på visningen.

– Hvis du har blitt klar over en visning så får vi folk inn, men det er ikke sånn at vi slipper inn hundre folk lenger, sier Stavlund til Fredrikstad Blad.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo