EiendomsWatch

Fredensborg Bolig kjøper prosjektportefølje i Oslo-regionen

Fredensborg Bolig kjøper brorparten av Naturbetongs portefølje av utviklingsprosjekter. Transaksjonen omfatter en rekke prosjekter sentralt i Oslo-regionen med potensiale på rundt 50.000 kvadratmeter med bolig og næring.

MER Å JOBBE MED: Tollef Svenkerud utvider prosjektporteføljen til Fredensborg Bolig gjennom kjøpet fra Naturbetong. | Foto: Fredensborg Bolig

– Vi ser frem til å komme i gang med å videreføre arbeidet med denne attraktive porteføljen. Transaksjonen styrker særlig vårt nærvær i Bærum kommune gjennom prosjekter på en rekke lokasjoner, sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig i en pressemelding.

Ifølge meldingen vil AS Naturbetongs hovedeier, Sandvoldgruppen, fremover fokusere på å investere ytterligere i kjernevirksomheten, som beskrives som «langsiktig og profesjonell utleie av nærings- og bolig eiendommer i Stor-Oslo-regionen».

Daglig leder og tidligere styreleder i Naturbetong, Stig Hvinden, skal sluttføre de utviklingsprosjektene som blir igjen i Naturbetong. Hvinden eier i dag 20 prosent av Naturbetong. Ifølge meldingen ønsker Hvinden fremover å engasjere seg i eiendomsprosjekter både i egen regi og i samarbeid med andre.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch