Fredensborg Bolig kjøper prosjektportefølje i Oslo-regionen

Fredensborg Bolig kjøper brorparten av Naturbetongs portefølje av utviklingsprosjekter. Transaksjonen omfatter en rekke prosjekter sentralt i Oslo-regionen med potensiale på rundt 50.000 kvadratmeter med bolig og næring.
MER Å JOBBE MED: Tollef Svenkerud utvider prosjektporteføljen til Fredensborg Bolig gjennom kjøpet fra Naturbetong. | Foto: Fredensborg Bolig
MER Å JOBBE MED: Tollef Svenkerud utvider prosjektporteføljen til Fredensborg Bolig gjennom kjøpet fra Naturbetong. | Foto: Fredensborg Bolig

– Vi ser frem til å komme i gang med å videreføre arbeidet med denne attraktive porteføljen. Transaksjonen styrker særlig vårt nærvær i Bærum kommune gjennom prosjekter på en rekke lokasjoner, sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig i en pressemelding.

Ifølge meldingen vil AS Naturbetongs hovedeier, Sandvoldgruppen, fremover fokusere på å investere ytterligere i kjernevirksomheten, som beskrives som «langsiktig og profesjonell utleie av nærings- og bolig eiendommer i Stor-Oslo-regionen».

Daglig leder og tidligere styreleder i Naturbetong, Stig Hvinden, skal sluttføre de utviklingsprosjektene som blir igjen i Naturbetong. Hvinden eier i dag 20 prosent av Naturbetong. Ifølge meldingen ønsker Hvinden fremover å engasjere seg i eiendomsprosjekter både i egen regi og i samarbeid med andre.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo