Nordr ansetter ny sjef i Sverige

Drøye fem måneder etter at Nordr sparket den forrige toppsjefen i Sverige, er erstatteren på plass. Biljana Pehrsson er selskapets nye administrerende direktør for Nordr Sverige.
NY VD: Biljana Pehrsson var en kort tur innom Castellum i vinter. Før det hadde hun vært administrerende direktør i eiendomsselskapet Kungsleden siden 2013. | Foto: Melinda Rönnberg
NY VD: Biljana Pehrsson var en kort tur innom Castellum i vinter. Før det hadde hun vært administrerende direktør i eiendomsselskapet Kungsleden siden 2013. | Foto: Melinda Rönnberg

Biljana Pehrsson er ansatt som administrerende direktør i Nordr Sverige. Pehrsson blir en del av Nordrs konsernledelse, og hun tiltrer stillingen 15.august, skriver Nordr i en pressemelding.

– Biljana er et av de mest respekterte navnene i bransjen. Med henne ombord får vi en sterk, erfaren og dyktig leder med omfattende kunnskap om eiendom, ledelse og selskapsbygging. Jeg er både glad og stolt over at vi rekruttere Biljana, sier Nordrs konsernsjef Andreas Martinussen.

Ansettelsen av Pehrsson kommer litt over fem måneder etter at Nordrs forrige sjef i Sverige, Leif Danielsson, måtte gå etter mistillit fra styret.

Nordr sparker toppsjefen i Sverige

Pehrsson har bakgrunn fra en rekke ledende stillinger i den svenske eiendomsbransjen. I november ble Pehrsson ansatt som konsernsjef for eiendomsgiganten Castellum, men hun valgte å forlate Castellum etter rundt to måneder i selskapet etter en uenighet med styret.

Nå ser hun frem til å få fart på Nordr i Sverige.

– Vår ambisjon er å befeste selskapets markedsposisjon i Sverige og posisjonere Nordr for den bærekraftige veksten vi ser foran oss, sier Pehrsson i pressemeldingen.

Pehrsson blir også en del av ledergruppen til Andreas Martinussen.

– Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med den svenske ledergruppen, konsernledelsen og eierne. Sammen skal vi i løpet av høsten legge en tydelig, langsiktig strategi for Nordrs neste steg, sier Pehrsson.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo