EiendomsWatch

Henning Lauridsen: – Tror vi kommer inn rundt 2019-nivå, kanskje litt høyere

Henning Lauridsen i Eiendom Norge venter at omsetningsvolumet i boligmarkedet vil ta seg opp utover høsten. De eksepsjonelt lave salgstallene for juli måned tror meglergeneralen rett og slett kommer av at folk tok seg ferie.

VIKTIGST I ARENDAL: Eiendomsbransjen er tungt tilstede på Arendalsuka og når EiendomsWatch slår av en prat med administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge trekker han frem avhendingsloven, boligprisene og byggekostnader som de viktigste temaene de ønsker å løfte frem og belyse under årets mingleseanse i sørlandsbyen. | Foto: Peder Tollersrud

ARENDAL (EiendomsWatch): Boligmarkedet i Norge har de siste månedene vært preget av langt lavere volum enn i de foregående pandemiårene. I juli var aktiviteten eksepsjonelt lav.

– Den veldig svake starten på året forklares delvis av den nye avhendingsloven som gjorde at det tok lenger tid før boligene kom for salg. Det var ikke det at boligene ikke kom, men de kom kanskje i februar og ikke i januar. At vi hadde et veldig svakt volum i juli, tilskriver vi hvert fall foreløpig til at folk tok seg ferie, sier administrerende direktør i Eiendom Norge, Henning Lauridsen.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch