Ny håndverkskjede satser stort i Rogaland

Den digitale håndverkskjeden Steddy satser på å være landsdekkende i løpet av 2023. Nå er målet å etablere seg i Rogaland.
UTVIDER: Leder for kjededrift i Steddy, Kjetil Henriksen. | Foto: Thomas Ekström
UTVIDER: Leder for kjededrift i Steddy, Kjetil Henriksen. | Foto: Thomas Ekström

Selskapet Steddy er et selskap som har utviklet digitale plattformer for å gjøre det enklere for kunder og håndverkere å holde dialogen gjennom hele byggeprosessen. Selskapet skriver at de satser på digitalisering og bærekraft.

Nå har selskapet fått med seg lokale håndverksbedrifter i Rogaland.

– Vi ser veldig frem til å lansere Steddy i Stavanger-området og til å tilby våre tjenester fra Stavanger i nord til Hauge i Dalane i sør. Rogaland er et interessant område for oss med tanke på at det er mange boligeiere her som er opptatt av hus, hjem og hage, sier Kjetil Henriksen som er leder for kjededrift hos Steddy i en pressemelding.

De siste årene har selskapet utviklet digitale tjenester som letter arbeidet gjennom bygging, renovering og oppussing.

– Sammen med våre lokale håndverksbedrifter skal vi gi kundene råd om bærekraftige produkter og løsninger. Med våre egenutviklede digitale tjenester er byggeprosessen effektivisert og dialogen mellom kunden og håndverker er mye enklere og mer åpen. Målet vårt er jo nettopp å gjøre oppussing enkelt, trygt og bærekraftig for både håndverkerne og de som skal pusse opp, forteller Henriksen.

Fra før finnes Steddy i Trondheim og Kristiansand og i løpet av 2023 blir Steddy en landsdekkende kjede. Målet er å bli den foretrukne kjeden innen ROT-markedet.

– Vi jobber med seriøse og profesjonelle håndverksbedrifter som representerer toppsjiktet når det kommer til kvalitet og yrkesstolthet. Vårt mål er å få med oss over 100 håndverkerbedrifter i slutten av 2023, sier Kjetil Henriksen.

Fakta om Steddy:

  • Etablert våren 2022.
  • Steddy har utviklet digitale plattformer som gjør det enklere for både kunden og håndverkerne å holde dialogen før, under og etter prosjektet.
  • Steddy har fem års leveransegaranti på alt utført arbeid.
  • Håndverkerbedriftene er kvalitetssikret og har høy yrkesstolthet.
  • Steddy er eid av Mestergruppen - en av Norges største bolig- og byggevarekonsern.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo