Selger næringseiendom i Bærum for 97 millioner

Selskapet som står bak Asker og Bærum Budstikke selger næringsiendom til Lilleberg Eiendom for 97 millioner kroner.
SOLGT: Eksteriør av bygningen til Asker og Bærum Budstikke på Billingstadsletta, bilde tatt i 2003. | Foto: Terje Bendiksby / NTB
SOLGT: Eksteriør av bygningen til Asker og Bærum Budstikke på Billingstadsletta, bilde tatt i 2003. | Foto: Terje Bendiksby / NTB

ABBH AS har inngått avtale med Lilleberg Eiendom om salg av Billingstadsletta 17 AS. Dette omfatter næringseiendommen Billingstadsletta 17 med 50 prosent av aksjene i boligutviklingsprosjektet Kalklindeskogen AS, fremgår det av en melding fra ABBH.

Billingstadsletta 17 AS verdsettes gjennom salget til en netto eiendomsverdi på 117 millioner kroner. Kjøpesummen for 100 prosent av aksjene er beregnet til 96,6 millioner kroner etter justering for gjeld og fordringer i selskapet. Det vil foretas en endelig balansejustering pr. 31. mars 2023.

ABBH AS vil etter salget av Billingstadsletta 17 AS ha realisert primært alle de gjenværende verdiene i selskapet i tråd med strategien.

Lilleberg Eiendom eier rundt 60.000 kvadratmeter og forvalter cirka 50.000 kvadratmeter eiendom, hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum. Lilleberg Eiendom eier blant annet Billingstadsletta 19, som er naboeiendommen til Billingstadsletta 17.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også