Obos og Skanska går i gang med ny salgsstart på Fornebu  

– Samarbeidsavtalen med Skanska sikrer at vi kan komme raskt i gang med byggingen, sier Kristine Tveitnes, administrerende direktør for Obos Fornebu.
NYTT PÅ FORNEBU: Boligprosjektet Nansenløkka | Foto: RIFT
NYTT PÅ FORNEBU: Boligprosjektet Nansenløkka | Foto: RIFT

Nå er det klart for den første salgsstarten på Fornebu i år i regi av Obos og Skanska. 

Utviklingen av boligprosjektet Nansenløkka på Fornebu fortsetter for fullt. 20. juni starter salget av det neste kvartalet. Dette er klart etter at Skanska nylig kjøpte seg inn med 50 prosent i deler av det store boligprosjektet som vil bestå av rundt 600 boliger når det står ferdig, skriver Obos i en pressemelding.

I første omgang legges det nå ut 36 leiligheter for salg i Kvartal 4, 25 av dem tilbys med Obos Deleie og Obos Bostart. 

Totalt består denne delen av prosjektet av 121 boliger. Går alt etter planen kan gravemaskinene rulle inn på tomta rundt årsskiftet. 

– Samarbeidsavtalen med Skanska sikrer at vi kan komme raskt i gang med byggingen. Dette gjør at vi kan tilby medlemmene våre flere nye boliger på Fornebu framover. Mange av boligene vil bli tilbudt med boligkjøpsmodellene Deleie og Bostart som gjør det mulig for flere å kjøpe bolig på Fornebu, sier Kristine Tveitnes, administrerende direktør for Obos Fornebu. 

– Skanska har en tydelig strategi om å satse mer på boligutvikling i partnerskap med andre, og det blir spennende å gå i gang med videreutviklingen av Nansenløkka sammen med en så ambisiøs aktør som Obos. Både Nansenløkka som prosjekt og Fornebu som område er noe Skanska har god kjennskap til fordi vi allerede bygger mye for Obos her, sier Salman Saeed, regiondirektør i Skanska Eiendomsutvikling. 

Nansenløkka på Fornebu er et såkalt FutureBuilt-prosjekt. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan

Les også

FØR OG ETTER: Prosjektet før og etter behandlingen av PBE som medførte en redusering i antall etasjer. Selv om etaten er fortsatt ikke tilfreds med det arkitektoniske uttrykket, har de gitt tommel opp. | Foto: Lillestrøm Arkitekter

Obos og Nordr får tommel opp av PBE på Løren

For abonnenter

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan