Salgsstart på massivt samarbeidsprosjekt i Stavanger-området

Hinna Park i Stavanger kommune skal få 1500 nye boliger. Nå legges de 56 første leilighetene ut for salg. Prosjektet er et samarbeid mellom Stavanger utvikling, Entra, Camar Eiendom og Obos.
SALGSSTART: Hinna Park-prosjektet i Stavanger kommune. | Foto: Skisse av EVEImages og Brandsberg-Dahls Arkitekter
SALGSSTART: Hinna Park-prosjektet i Stavanger kommune. | Foto: Skisse av EVEImages og Brandsberg-Dahls Arkitekter

Nå begynner salget av av de første leilighetene i boligprosjektet Odden i Hinna Park i Stavanger kommune. Det opplyser Obos i en pressemelding.

Boligprosjektet Hinna Park er et samarbeid mellom Stavanger utvikling, Entra, Camar Eiendom og Obos gjennom selskapet Hinna Park Utvikling. Når prosjektet er ferdig utbygget vil det bestå av 1500 nye boliger, fordelt på leiligheter og rekkehus. I tillegg vil Hinna Park huse 14.000 arbeidsplasser.

Det første borettslaget, Odden 1, vil bestå av tre bygg og 56 leiligheter. Boligtypene preges av stor grad av variasjon, med leiligheter i størrelse fra 52 til 241 kvadratmeter. Innflytting er planlagt i første kvartal 2026, og flere av leilighetene vil bli tilbudt med Obos’ boligkjøpsmodeller Bostart og Deleie.

– Hinna Park fortsetter å vokse, og de første 190 boligene i prosjektet Odden er det nyeste boligprosjektet i bydelen. Odden skal være for alle, det gjenspeiles både i uteområdene og i boligene vi skal bygge. Her finnes alt fra små leiligheter for førstegangskjøpere, til store familieleiligheter over to plan og boliger som passer godt til voksne, sier prosjektdirektør i Obos Helge Eggja.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Skisse av EVEImages og Brandsberg-Dahls Arkitekter
Foto: Skisse av EVEImages og Brandsberg-Dahls Arkitekter

Til EiendomsWatch opplyser Eggja at salgsstarten på de første 56 boligene har sklidd noe ut, men at prosjektet nå er godt gjennomarbeidet.

– Gode prosjekt er det alltid plass til, og responsen har ikke overraskende vært veldig bra! Vi skal selge cirka 1500 boliger i Hinna Park i mange år fremover, og markedet vil nok gå begge veier i den perioden, sier han.

Eggja sier prosjektet har en fornuftig økonomi i et tøft marked.

– Vi er kjempeglad for å være i salg, og vi er veldig stolte av prosjektet Odden, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo