Pilares Eiendom: – Vi er godt fornøyde med at vi evner å gjennomføre transaksjoner i et mer krevende marked

Administrerende direktør Thomas Børnich sier at de allerede har kjøpt og overtatt tre nye prosjekter i år, til sammen nærmere 300 boliger, og har ambisjoner om flere kjøp.
KJØPER: Thomas Børnich i Pilares Eiendom. | Foto: Pilares Eiendom
KJØPER: Thomas Børnich i Pilares Eiendom. | Foto: Pilares Eiendom

– Vi er godt fornøyde med at vi evner å gjennomføre transaksjoner i et mer krevende marked, og vi har både solide eiere og gode partnere i prosjektene som tenker langsiktig, sier administrerende direktør i Pilares Eiendom, Thomas Børnich, til Estate.

Børnich sier de allerede har kjøpt og overtatt tre nye prosjekter i år, til sammen nærmere 300 boliger. Han sier de har ambisjoner om flere kjøp, gjerne i samarbeid med andre aktører.

– Vi er veldig tilfredse med å øke tilstedeværelsen igjen i Drammen med både Solis på Konnerud og Kniveutsikten på Kniveåsen, i tillegg har vi kjøpt et kombinert bolig- og næringsprosjekt på Kolbotn, sier Børnich.

Han tror bolighøsten blir krevende.

– Samtidig har vi en portefølje som gjør oss mindre sårbare i det korte bildet, da hovedtyngden av prosjektene våre uansett ikke planlegger salgsstarter før godt utpå nyåret. Vi ser samtidig at det er et stort gap mellom boligbehov og faktisk produksjon i våre satsningsområder, og vi tror derfor at etterspørselen etter nyboliger vil komme kraftig tilbake i løpet av 2024/2025, sier Børnich.

Han opplyser om at selskapet nylig har rekruttert tre nye prosjektledere og en investeringsanalytiker for å være rustet for videre vekst.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo