Clemens Eiendom styrker satsingen på lokal boligutvikling

BP Gruppen Norge og Mestergruppen Eiendom skal samarbeide med Clemens Eiendom om småhusutvikiling.
SAMARBEIDER: Johan Jørgen Holst i Mestergruppen (t.v) og Bernt Nordby Skøien i Clemens Eiendom.
SAMARBEIDER: Johan Jørgen Holst i Mestergruppen (t.v) og Bernt Nordby Skøien i Clemens Eiendom.

Clemens Eiendom har inngått et strategisk samarbeid meddet selskapet karakteriserer som to ledende aktører innen småhusutvikling for å sikre en mer sømløs boligutvikling over store deler av landet. 

BP Gruppen Norge og Mestergruppen Eiendom vil som en del av samarbeidet være Clemens Eiendom sine småhuspartnere og jobbe med spennende utvikling av tomter eid av Opplysningsvesenets fond (Ovf), fremgår det av pressemeldingen fra Clemens Eiendom.

– Gjennom dette samarbeidet vil Clemens Eiendom kunne realisere flere prosjekter enn tidligere, på en måte som sikrer kvalitet, kostnadseffektivitet og fokus på bærekraftig utvikling. For Clemens Eiendom har det vært viktig å finne småhusaktører som har et sterkt fokus på kvalitet, teknologi og bærekraft og som har lokal kompetanse og tilstedeværelse i hele landet, sier Bernt Nordby Skøien, administrerende direktør i Clemens Eiendom.

På bakgrunn av dette ble det naturlig å inngå samarbeid med Mestergruppen Eiendom og BP Gruppen Norge. Begge er sterke og kompetente aktører, som vil bidra til å realisere Ovf sine verdier og mandat på en svært god måte, sier Skøien.

Clemens Eiendom var på jakt etter partnere som kunne bidra med logistikkoptimalisering og effektivisering av byggeprosessen - også lokalt - gjennom alle prosjektfasene. Nå er de klare til å gyve løs på spennende prosjekter over hele landet.

Clemens Eiendom er et heleid datterselskap av Ovf og utvikler eiendommer eid av fondet. Tomtebanken inkluderer store arealer som er avsatt til bolig- og fritidsformål for å skape attraktive eiendomsprosjekter som bidrar til positiv samfunnsutvikling - nasjonalt og lokalt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo