Bonum sikret boliger i CBD – kjøper bygård av Aspelin Ramm

38 leiligheter på Tjuvholmen i Oslo følger med på kjøpet til Bonum, som overtar naboeiendommen til The Thief før året er omme. – Vi er godt fornøyde med denne transaksjonen, sier selger Aspelin Ramm.
HANDLER HOTELLNÆRE BOLIGER: Nabogården til hotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo skifter hender, fra Aspelin Ramm til Bonum og flere partnere, ifølge Estate. | Foto: Finn Ståle Felberg
HANDLER HOTELLNÆRE BOLIGER: Nabogården til hotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo skifter hender, fra Aspelin Ramm til Bonum og flere partnere, ifølge Estate. | Foto: Finn Ståle Felberg

«Bonum med partnere har nylig inngått en avtale med Aspelin Ramm om en bygård på Tjuvholmen», står det på Bonums nettsider som gjengir en artikkel fra Estate.

Ifølge selskapet omfatter investeringen 38 leiligheter i en bygård som ligger vegg i vegg med hotellet The Thief. Eiendommen overtas i løpet av inneværende år, skriver Bonum.

– Tidligere eier har sammen med Selvaag gjort en virkelig forbilledlig jobb med utviklingen av Tjuvholmen, og området blir i våre øyne bare mer og mer attraktivt. Investeringen innebærer en god mulighet for oss til å bruke vår kompetanse innenfor renovering og salgsekspertise til å jobbe ut merverdier, sier Anders Bakken Eriksen, administrerende direktør i Bonum til Estate.

Aspelin Ramm har eid bygget siden oppføringsåret i 2013. Bonum planlegger å modernisere leilighetene.

– Som de fleste andre jobber vi aktivt med porteføljen og i dagens marked tar vi en ekstra runde på om vi er rett eier videre – eller om annen bruk av kapitalen og kompetansen gir større verdier fremover. Utleie av leiligheter inngår ikke i vår strategi, så vi er godt fornøyde med denne transaksjonen, sier Mona Aarebrot, direktør for eiendom og marked i Aspelin Ramm til Estate.

Advokatfirmaet Thommessen var juridisk rådgiver for selger og Akershus Eiendom har bistått som megler. Kjøpesum i transaksjonen er konfidensiell.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo