Usbl kjøper Boalliansen av IF: – Dette oppkjøpet reflekterer vår vekststrategi

Usbl tar med det over som eier og forvalter av omtrent 7500 boenheter i Buskerud-regionen, og som forvalter av borettslag og sameier i Bergen og Trondheim.
KJØPER: Usbl vokser og styrker satsningen i Drammensregionen. Fra venstre: Frode Bovim, Karianne Lund Gulbrandsen og Johan Bruun. | Foto: Erik Hannemann
KJØPER: Usbl vokser og styrker satsningen i Drammensregionen. Fra venstre: Frode Bovim, Karianne Lund Gulbrandsen og Johan Bruun. | Foto: Erik Hannemann

«Boligbyggelaget Usbl fortsetter sin satsning i Drammensregionen og kjøper opp forvaltningsselskapet Boalliansen av IF. Med oppkjøpet følger hele Boalliansens portefølje av borettslag og sameier, i tillegg til ansatte», opplyser Usbl i en pressemelding.

– Det er med stor glede og entusiasme at vi ønsker Boalliansen velkommen til Usbl-familien. Dette oppkjøpet reflekterer Usbl sin vekststrategi, og vårt ønske om ytterligere satsning og tilstedeværelse i Drammensregionen, både når det kommer til forvaltning av borettslag og sameier, men også utvikling av regionen ved å bygge nye boliger, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl.

– Boalliansen har gjort et solid arbeid i sin etablering og har vært et selskap i vekst siden oppstarten i 2013. I Usbl vil de bli en del av et robust system og kompetent fagmiljø som vil ta Boalliansens kunder og ansatte godt imot, sier han.

7500 boenheter

Usbl tar med det over som eier for Boalliansen og deres forvaltning av 132 borettslag og sameier som består av cirka 7500 boenheter, fremgår det i pressemeldingen. «Med dette øker Usbl sin markedsandel i Buskerud-regionen markant. I tillegg forvalter Boalliansen borettslag og sameier i Bergen og Trondheim».

– Inntil videre drives Boalliansen uberørt som i dag. Det er ønskelig at Boalliansen vil bli innlemmet i Usbl etter hvert, men vi har ingen hast og vil bruke tiden fremover til å finne ut i hvilken form dette vil skje. Vi skal sikre at overgangen med ny eier skjer på best mulig måte for kunder og ansatte, sier Frode Bovim, direktør for Kunde og Marked i Usbl.

Ingen store endringer

Daglig leder i Boalliansen, Karianne Lund Gulbrandsen, mener oppkjøpet ikke medfører store endringer for deres eksisterende kunder.

– Det vil skje få endringer på kort sikt, og sammen med Usbl vil vi sikre at overgangen blir så enkel som mulig for våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Styrekundene våre vil fortsatt ha de samme kontaktpersonene som de har hatt og bli fulgt opp som før. De vil etter hvert kunne ta del i mer moden teknologi, samtidig som vi får støtte fra et selskap med et større mangfold av tjenester og produkter enn hva vi har kunnet tilby, sier hun.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo