Her er de nye samarbeidspartnerne til Selvaag Eiendom i Dronningens gate 13

Sammen med det allerede eksisterende teamet oslo.work og Bundebygg, har Selvaag Eiendom valgt rådgivere for bolig, kontor og bygulv.
FERSKT SAMARBEID: Henrik Syversen i Union Næringsmegling, Lars Petter Hansrud i Røisland & Co, Frithjof Foss i Union Næringsmegling og Lars Simen Paulsgaard i Malling. Ikke til stede: Kenneth Olsen, Rådgiver utleie handel og beverting i Malling. | Foto: Selvaag Eiendom
FERSKT SAMARBEID: Henrik Syversen i Union Næringsmegling, Lars Petter Hansrud i Røisland & Co, Frithjof Foss i Union Næringsmegling og Lars Simen Paulsgaard i Malling. Ikke til stede: Kenneth Olsen, Rådgiver utleie handel og beverting i Malling. | Foto: Selvaag Eiendom

– Å få jobbe med et prosjekt som har så mye historie og få være med Selvaag Eiendom på å transformere et bygg med røtter fra slutten av 1800-tallet til moderne boliger for heldige beboere, synes vi er utrolig spennende. Kombinasjonen med nytt/gammelt og den sentrale beliggenheten er noe vi gleder oss stort til å kunne få vise frem til markedet, og er helt sikre på at prosjektet vil bli godt mottatt, forteller Lars Petter Hansrud, Eiendomsmegler i Røisland & Co i en pressemelding onsdag.

Selvaag Eiendom står nå i startgropen med å utvikle og realisere et levende bysted i Kvadraturen. 

Utfyller hverandre

I Dronningens gate 13 skal det skapes nye hjem og gi flere mennesker muligheten til å både bo sentralt, men også tilbaketrukkent. 

Røisland & Co er de valgte rådgiverne som skal finne fremtidens beboere: 

– For å oppnå vår visjon er det avgjørende å velge dyktige rådgivere som deler vårt engasjement og som kan bidra til å forme en helhet til gode for fellesskapet, forteller Cecilie H. Martinsen, administrerende direktør i Selvaag Eiendom. 

Dronningens gate 13 skal ifølge selskapet også tiltrekke seg mennesker gjennom gode, helt unike og moderne kontorarbeidsplasser. For å skape de attraktive arbeidsplassene har Selvaag Eiendom også fått med seg Union Næringsmegling på laget:

– Det som blir mest spennende er å bidra med et konsept som skal appelere til både kontorbrukere og leilighetskjøpere i en historisk bygningsmasse i Kvadraturen. Selvaag Eiendom har satt sammen et bredt faglig team som utfyller hverandre godt, og det skal derfor bli fornøyelig å presentere sluttproduktet til markedet når arbeidsgruppen har fått gjort seg ferdig med det innledende arbeidet, forteller Frithjof Foss, partner/head of leasing i Union Næringsmegling.

Tidligere lukket

En sentral målsetning for prosjektet er å tilgjengeliggjøre kulturhistoriske verdier og møteplasser som tidligere har vært lukket for allmennheten. Bygulvet blir derfor en betydningsfull del som skal skape liv til resten av bygget og invitere byen inn. Malling har fått tildelt ansvaret for å finne dyktige leietakere som skal bidra til et levende bysted:

– Vi synes dette er et utrolig spennende prosjekt som vil kunne bidra til økt liv i Kvadraturen. Vi i Malling synes det er givende å bruke vår kompetanse for å skape et velfungerende bygulv – til det beste for gårdeier, leietaker, beboere og alle andre i Oslo by, sier Kenneth Olsen, rådgiver utleie handel og beverting i Malling.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo