Ny storaktør i boligmarkedet i Rogaland: Base og Hellvik Hus inngår partnerskap

Base og Hellvik Hus går sammen om ny satsing på rekkehus og eneboliger på Nord-Jæren. Det nye selskapet Home Base har en ordrereserve på nærmere 700 millioner kroner.
INNGÅR PARTNERSKAP: Rune Ree i Hellvik Hus og Tom Rune Tjelta i Base ønsker hverandre lykke til med samarbeidet. | Foto: Base
INNGÅR PARTNERSKAP: Rune Ree i Hellvik Hus og Tom Rune Tjelta i Base ønsker hverandre lykke til med samarbeidet. | Foto: Base

Mens Base har omfattende erfaring innen salg og konseptutvikling, har Hellvik Hus 75 års erfaring med bygging og gjennomføring. Nå blir selskapene partnere. Erfaringen og ekspertisen materialiserer seg gjennom et nytt selskap, Base Home, som skal stå i spissen for en ny satsing på rekkehus og eneboliger på Nord-Jæren.

– Dette gir kundene en trygg og kompetent partner gjennom hele prosessen og sikrer et førsteklasses sluttprodukt, sier Tom Rune Tjelta, daglig leder i Base Home, i en pressemelding.

Selskapet vil ved oppstart ha en ordrereserve på nærmere 700 millioner kroner, med rundt 100 enheter i porteføljen. 

Alle prosjektene vil ifølge meldingen være strategisk plassert, enten sentrumsnært, i nærheten av kollektivtransport eller i nærheten av større arbeidsplasser.

Allerede er 60 av disse enhetene lagt ut for salg, der over 1000 personer har meldt sin interesse.

Det er en felles ambisjon å tilby noe mer enn det som finnes på markedet i dag, med innovative og tilpassede løsninger.

– Vi har tidligere solgt enebolig- og rekkehustomter i store utbygginger. Nå ønsker vi å ta full kontroll for å sikre at Base-prosjektene gjenspeiler vår filosofi fra start til slutt. Med Hellvik Hus som samarbeidspartner er vi trygge på at kvalitet og gjennomføring blir ivaretatt på beste måte, sier Tjelta.

Tjelta sier at partnerskapet representerer en vinn-vinn-situasjon både for Base og Hellvik Hus. 

Konsernet bak Hellvik Hus, Hellvik Gruppen, har om lag 200 ansatte og en årlig omsetning på omtrent 1 milliard kroner. I tillegg har Hellvik Hus et omfattende kjedekonsept med franchisetakere over store deler av landet. 

– Vår visjon «Bygg med glede» understreker engasjementet vårt for både våre ansatte og for kundene våre, sier Rune Ree, regiondirektør i Hellvik Hus Sør-Vest.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo