Eiendomsmeglere lanserer Finn-konkurrent: Hjem.no

Nå lanseres det en ny tjeneste for kjøp og salg av bolig. Noen av de største eiendomsmeglerkjedene i Norge står bak Finn-konkurrenten som ble lansert torsdag.
LANSERER FINN-KONKURRENT: Styreleder Grethe Meier og daglig leder Rune Paulseth i Bomega (som eier Hjem.no) | Foto: Studio Elisenberg
LANSERER FINN-KONKURRENT: Styreleder Grethe Meier og daglig leder Rune Paulseth i Bomega (som eier Hjem.no) | Foto: Studio Elisenberg

– Norske forbrukere misliker monopol, og ønsker valgmuligheter. Det gjelder særlig når de skal ta viktige beslutninger. Det å kjøpe og selge bolig er i høyeste grad en slik beslutning, sier Rune Paulseth, daglig leder i Bomega, som står bak den nye markedsplassen Hjem.no, i en pressemelding.

Hjem.no er eid av eiendomsmeglerne selv og setter ifølge meldingen en helt ny standard for kjøp og salg av bolig på nett.

– Hjem.no er eid av noen av de største eiendomsmeglerkjedene i landet. Med norskutviklet teknologi i bunnen og smart bruk av kunstig intelligens, mener vi at vi setter en helt ny standard for kjøp og salg av bolig på nett, sier Paulseth.

Teknologien er utviklet av selskapet Zrch, og bruker kunstig intelligens og algoritmer for å gi en bedre match mellom boligkjøper og -selger. Hjem.no tilbyr blant annet en mer treffsikker søkefunksjon og et mer fleksibelt kartverktøy.

Grethe Meier er styreleder i Bomega, og har som administrerende direktør i Privatmegleren selv savnet alternativer. Nå har hun fått med seg meglerkolleger i en rekke større kjeder på satsingen.

– Hjem.no en tjeneste som springer ut av eiendomsmeglernes eget behov for en bedre og mer moderne tjeneste. Det handler om at vi kan forene vår lokalkunnskap med en teknologi som fungerer slik vi er vant til fra de andre tjenester vi bruker mye i hverdagen, sier Meier.

Største eiere i Bomega er Privatmegleren, Eie, Nordvik, Krogsveen, Proaktiv, Sørmegleren, Eiendomsmegler Vest og Partners.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo