Obos går ut av Norsk Eiendom

– Ressursene må brukes mer efffektivt i trange tider, sier konsernsjef i Obos, Daniel Kjørberg Siraj.
UT AV NORSK EIENDOM: Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos sier tirsdag at de ikke lenger kan ha doble medlemskap. | Foto: Obos
UT AV NORSK EIENDOM: Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos sier tirsdag at de ikke lenger kan ha doble medlemskap. | Foto: Obos

Det var under generalforsamlingen i Norsk Eiendom torsdag forrige uke, at styrets forslag om utmelding av NHO Byggenæringen ble vedtatt med klart flertall.

I forkant hadde konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos varslet at de vurderte å melde seg ut av Norsk Eiendom hvis bransjeforeningen landet på å melde seg ut av NHO Byggenæringen.

Det skriver bygg.no (Byggeindustrien).

På spørsmål fra Byggeindustrien på om Obos nå vil gå ut av Norsk Eiendom, svarer konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos: 

– Det korte svaret er ja. Det lange svaret er at vi ønsker å fokusere ressursene våre, og vi ønsker å bidra til at bransjen samler seg. I trangere tider må vi bruke ressursene våre mer effektivt, og vi kan ikke ha doble medlemskap. 

Administrerende direktør Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom forteller i en tekstmelding til Byggeindustrien mandag ettermiddag at de ikke har registrert noen utmeldinger siden generalforsamlingen 25. april, men at de vet at det kommer noen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo