EiendomsWatch

Ragde Eiendom selger portefølje for 600 millioner kroner

Svensk selskap kjøper portefølje bestående av åtte verksteder fra Ragde Eiendom.

RAGDE EIENDOM SELGER: En portefølje bestående av åtte Team Verksted-verksteder blir solgt for 600 millioner kroner. | Foto: Nordisk Renting

Svenske Nordisk Renting, som er en del av NatWest-konsernet, kjøper en portefølje bestående av åtte verksteder for cirka 600 millioner kroner fra Ragde Eiendom.

– Vi er veldig glade for oppkjøpet og muligheten til å starte et nytt samarbeid. Eiendommene og virksomheten som drives her, støtter viktig transportinfrastruktur på lang sikt, som er godt tilpasset vår forretningsmodell. Avtalen er i tråd med vår vekststrategi i Norge, og vi ser frem til å utvide virksomheten vår ytterligere, sier Caroline Bertlin, administrerende direktør i Nordisk Renting, i en pressemelding.

Porteføljen leies i sin helhet av Team Verksted, med lange leieavtaler.

De åtte eiendommene er strategisk plassert for Team Verksteds virksomhet. Verkstedene har generelt store tomter og ligger i nærheten av de viktigste trafikkrutene i områder dominert av logistikkaktører og leverandører til bilindustrien.

Eiendommene ligger blant annet i Trondheim, Bergen, Oslo og Kristiansand.

Nordisk Renting har vært aktivt i Norge siden 1990-tallet og øker nå sin tilstedeværelse og fokus i Norge ytterligere, i tråd med selskapets vekststrategi.

Pangea Project Finance og Wiersholm fungerte som rådgivere i transaksjonen.

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch