EiendomsWatch

Sundt-arving kjøpte gigantisk jaktterreng ved Helgelandskysten

Christian Gruner Sundt har gitt 11,5 millioner kroner for utmarkseiendommen på 30.300 dekar i Rana kommune.

VILLMARK OG JAKT: Eiendommen som tilbyr gode jakt- og fiskemuligheter har tre tilhørende hytter og ligger vakkert til med delvis rent villmarkspreg. | Foto: Kathinka K. Herbst

Eiendommen som ligger rundt fem mil vest for Mo i Rana tilbyr muligheter for storviltjakt, småviltjakt og godt fiske. Dette skriver Dagens Næringsliv, som videre forteller at kjøper er Christian Gruner Sundt som til daglig bor i San Fransisco i USA.

Christian Sundt skal ha gitt 11,5 millioner kroner for eiendommen, altså en halv million under prisantydning.

Administrerende direktør Leiv Askvig i Sundt-søsknenes investeringsselskap Sundt as sier at kjøpet er av privat karakter og har ingen kommentarer til avisen om transaksjonen.

Det var eiendomsmegler Marius Berger i Eie Eiendomsmegling som sto for salget, men heller ikke han ønsker å kommentere saken.

I salgsannonsen på Finn.no opplyses det at det er muligheter for jakt på fjellrype, lirype og noe skogsfugl, i tillegg til elg.

 

Mer fra EiendomsWatch

Svensk boligaktør jakter norsk partner

Co-living-aktøren Allihoop ønsker å etablere seg utenfor Sverige. – Oslo er en veldig interessant by som vi trenger å lære mer om, sier Milad Barosen, toppsjef og medgründer, til EiendomsWatch.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger