Olav Thon sponser julegata i Verdal

Thon Hotel Verdal og kjøpesenteret Amfi Verdal ligger side om side i Jernbanegata og har en sentral plass i bygdas julegate, der Olav Thon har bladd opp for 50 kilometer med ny julebelysning.
NYE JULELYS: Olav Thon har kjøpt 50 kilometer med julebelysning som skal henges opp i Jernbanegata i Verdal.
NYE JULELYS: Olav Thon har kjøpt 50 kilometer med julebelysning som skal henges opp i Jernbanegata i Verdal.

I år blir det ei helt ny julegate i Verdal sentrum, skriver avisa Innherred. Private aktører finansierer alt. Og en av de som blar opp for julepynten, er Olav Thon. Han betaler 350.000 kroner av det totale julepyntbudsjettet på 500.000 kroner.

– Verdal har så mange muligheter. Jeg har store forventninger til hotellet og til kjøpesenteret. Det er med stor glede jeg har valgt å satse litt ekstra på Verdal. Og de får det til. Dette er stedet hvor folk trives, sier Olav Thon ifølge Innherred i en mail som han har sendt senterleder Tove Merakerås.

Det var ordfører Pål Sverre Fikse som først tok kontakt med Olav Thon om ny julegate og ny julepynt i Jernbanegata.

– Jeg har hatt god dialog med Thon helt siden jeg tok over som ordfører. Og i slutten av oktober dristet jeg meg til å ta kontakt. Først sendte jeg en mail, og så ringte han meg. Da vi diskuterte julegate, sa jeg at Amfi ville få en sentral plass i de nye planene. Målet var større trivsel og et levende sentrum. Etter at kostnadsoverslaget var klart, sendte han meg en e-post og bekreftet at han ville bidra med 350.000 kroner, sier Fikse til avisa.

Thons shoppingsenter i Verdal er ifølge avisa nylig utvidet med en ekstra etasje, og mer plass i første etasje. På Thon Eiendoms nettsider opplyser selskapet at Amfi Verdal som er på 8664 kvadratmeter og huser 26 butikker hadde en omsetning på 335 millioner kroner i 2020.

Kjæledyrvennlige og nylig oppussede Thon Hotel Verdal ligger rett ved kjøpesenteret.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også