Suksess med lagerbygg for båter – vil doble kapasiteten

Marina Båtlager i Rørvik i Trøndelag fylte raskt opp 2.400 kvadratmeter med innendørs båtlagring. Nå vil selskapet bygge en til hall.
VINTERLAGRING: Slik så det ut da de første båtene og den førse bobilen ble parkert i hallen i fjor høst. Nå er hallen fylt opp med båter og bobiler. | Foto: Rørvik Marina
VINTERLAGRING: Slik så det ut da de første båtene og den førse bobilen ble parkert i hallen i fjor høst. Nå er hallen fylt opp med båter og bobiler. | Foto: Rørvik Marina

– Vi er både imponert og fascinert av responsen vi har hatt på dette tilbudet. Nå har vi besluttet å utvikle markedet videre med en ny hall, sier Nils André Williksen til Namdalsavisa.

Williksen er en av eierne av eiendomsselskapet Paulsen & Williksen. Det er dette selskapet som i fjor høst åpnet Marina Båtlager.

Marina Båtlager tilbyr innendørs og frostfri vinterlagring av fritidsbåter, bobiler og lignende.

Da lagringshallen sto ferdig, ventet selskapet at de kunne gå noen sesonger før hallen på 2.400 kvadratmeter var fylt opp. Men i det den andre sesongen nylig har startet, så har Paulsen & Williksen bestemt seg for å investere 25 millioner kroner i en til hall, skriver Namdalsavisa.

Denne gangen skal hallen bygges i to etasjer. De største båtene kan lagres i første etasje, mens andre etasje forbeholdes bobiler og mindre fritidsbåter.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

UNG I NÆRINGSEIENDOM: På onsdag deltok 70 medlemmer av Ung i Næringseiendom på en byvandringstour i Oslobukta hvor de fikk et unikt innblikk i hva som rører seg i området - i regi av deres sponsor Carucel Eiendom. | Foto: Ung i Næringseiendom

Ung i Næringseiendom på byvandring i Oslo

For abonnenter